Kinijos turgelio stebuklai: 4,7“ įstrižainės mažytis, bet neužmušamas išmanusis „Nomu S30 Mini“ – iki liepos 30 d. galimybė įsigyti dvigubai pigiau  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai bene dažniausiai yra linkę gaminti išmaniuosius telefonus, kurie pirkėjus intriguotų savo dizainu. Vis dėlto Azijoje taip pat egzistuoja ir keletas tokių gamintojų, kurie nuolatos investuoja į itin patvarių išmaniųjų telefonų gamybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, išmanieji telefonai „Nomu S10“, „Nomu S20“ ir „Nomu S30“ jau kuris laikas yra teigiamai vertinami visame pasaulyje, todėl net neverta stebėtis, kodėl šis gamintojas ir toliau aktyviai plečia savo išmaniųjų telefonų pasiūlos spektrą.

Šį kartą įdomiausiai yra tai, kad „Nomu“ bendrovė pristatydama savo naujosios kartos išmanųjį telefoną „Nomu S30 Mini“ tikrai nebando įsiteikti patiems išrankiausiems pirkėjams. Kitaip sakant, „Nomu S30 Mini“ pagal ekrano įstrižainę eilėje rikiuojasi dar prieš 5 colių ekraną turintį „Nomu S10“ išmanųjį telefoną, tačiau pagal technines charakteristikas praktiškai niekuo nenusileidžia kitam išmaniajam telefonui „Nomu S20“.

Šis titano lydinio rėmeliu išsiskiriantis išmanusis telefonas su 4,7 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720) yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6737T“ centriniu procesoriumi, 3000 mAh talpos baterija, „Sony“ gamintojo 8 megapikselių kamera, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi bei 4G LTE ryšio moduliu, o kas svarbiausia taip pat gali pasigirti iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija. Priminsime, kad iki „Nomu S30 Mini“ pasirodymo visi bendrovės išleisti išmanieji telefonai kol kas vis dar yra parduodami su „Android 6.0“ platforma.

Be to, kaip jau buvo minėta anksčiau „Nomu“ serijos išmanieji telefonai taip pat stebina neįtikėtinu patvarumu. Skubame pranešti, kad analogiškomis savybėmis pasižymi ir naujos kartos išmanusis telefonas „Nomu S30 Mini“. Negana to, kad jo ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas, gerą „Nomu S30 Mini“ patvarumą vandeniui bei dulkėms dar patvirtina ir šiam išmaniajam telefonui suteiktas IP68 sertifikatas.

Galiausiai šiuo atveju visiškai pasitikėti galima ir „Nomu S30 Mini“ korpuso izoliacinėmis savybėmis, kadangi pastarasis, pasak gamintojo, garantuoja patikimą išmaniojo telefono darbą itin plačiame -20 oC ~ +55 oC temperatūros diapazone.

Kinijoje įsigyti išmanųjį telefoną už 130 eurų tikrai nesudėtinga, tačiau pripažinkite, kad ne kiekvienas iš jų pasižymės tokiu atsparumu kaip „Nomu S30 Mini“. O jeigu dėl tam tikrų priežasčių pastaroji kaina netenkina, tai norime informuoti, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ iki pat liepos 30 dienos „Nomu S30 Mini“ siūlo įsigyti už 70 eurų. Vis dėlto norint pasinaudoti šiuo pasiūlymu teks šiek tiek pasistengti, nes už 70 eurų kiekvieną dieną 12 val. Lietuvos laiku bus priimami tik pirmieji dešimt šio išmaniojo telefono užsakymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()