Keistai rusiška avarija - šarvuotos pėstininkų kovos mašinos driftas vidury dienos pridarė nemenkų nuostolių (Video)  (2)

Greta kitų eismo įvykių plačiojoje Rusijoje nuolatos nutinka ir itin keisti incidentai. Vienas iš tokių buvo buvo užfiksuotas Riazanės mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankryžoje šonu pradėjusi slysti kovinė pėstininkų mašina trenkėsi į civilinį „Škoda Yeti“ automobilį. Sprendžiant pagal vaizdą, šarvuočio vairuotojas posūkį bandė įveikti pernelyg dideliu greičiu.

Jis nesuvaldė karinės mašinos, o ši pradėjusi slysti šonu užkliudė per sankryžą važiavusią „Škodą“.

Eismo įvykį užfiksavo prie tos pačios sankryžos stovėjusio automobilio vaizdo registratorius. Liudininkai pasakojo, kad niekas šioje avarijoje rimtai nenukentėjo.

Keistas autoįvykis video siužete

Vietos portalas rzn.info skelbė, kad karo policijos atstovai atsisakė komentuoti incidentą. Dėl šios avarijos tarp rusų internautų užvirė karštos diskusijos.

Ne vienas iš jų pažymėjo, kad vikšrinė pėstininkų kovos mašina nėra skirta bendrojo naudojimo keliams ir važiuodama asfaltu slidinėja tarsi ant ledo.

„Devintojo kanalo“ žiniose buvo pranešama, kad kovos mašiną vairavo 19 metų karys. Taip pat paaiškėjo, kad kariuomenės atstovai su juo susisiekė ir pasiūlė kompensuoti remonto išlaidas.

Visgi „Škoda“ savininkas sakė, kad visureigis buvo stipriai apgadintas, todėl paprasčiau bus įsigyti naują.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai (2)