„EISA“ asociacija paskelbė, koks išmanusis telefonas šiuo metu yra geriausias praktiškai visais atžvilgiais, o jo kamera - tiesiog nepakartojama  (1)

Apie „Huawei P10 Plus“ išmanųjį telefoną per 2017 metus buvo tiek prikalbėta, kad turbūt jau sunku ką nors naujo pasakyti. Nors ne. Dar yra ką pasakyti. Tik ar tai geros žinios?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar ir kaip. „Huawei“ kompanija gali džiaugtis sukūrusi išties puikų išmanųjį telefoną „Huawei P10 Plus“. Tiesą sakant, su šiuo flagmanu jie aplenkė tokius išmaniųjų telefonų gigantus kaip „Apple“ su „iPhone X“ ar „Samsung“ su „Galaxy“ išmaniųjų serija.

„Huawei P10 Plus“ nepraslydo pro akis ir „EISA“ asociacijos technikos ekspertams. Jie „Huawei P10 Plus“ įvertino už turimą puikią kamerą. „EISA“ pripažino, kad „Huawei P10 Plus“ išmanusis telefonas yra nepralenkiamas ir akivaizdžiai išsiskiria nežmoniškai plačioje išmaniųjų telefonų rinkoje.

„EISA“ komentaras: „Naujausias „Huawei“ išmanusis telefonas yra geriausias praktiškai visais atžvilgiais. Pradedant nuo „Huawei P10 Plus“ dizaino, įskaitant drąsias naujas spalvas, dar greitesnio ir saugesnio „Kirin 960 8-nių branduolių lusto ir baigiant tiesiog nuostabia firmine „Leica“ kamera. Dviguba galinė kamera aprūpinta 20 milijonų pikselių monochrominiu jutikliu ir 12 milijonų pikselių spalvų jutikliu leidžia atskleisti visiškai naujas „portreto“ režimo galimybes. O priekyje esanti 8 MP kamera, kuri taip pat palaiko „portreto“ režimą, ne tik leidžia daryti nuostabius „selfie“, bet ir nustato ar kadre yra daugiau žmonių. Dėl tokios technologijos nuotraukos tampa dar kokybiškesnės ir išsamesnės. Dėl šios profesionalios fotografijos patirties „EISA“ rekomenduoja „Huawei P10 Plus“.

Pagrindinės techninės „Huawei P10 Plus“ charakteristikos būtų tokios:

1) 5,5 colių (2560 x 1440), 540 PPI ekranas;

2) Kirin 960 8-nių branduolių lustas;

3) 6 GB RAM + 64 GB ROM;

4) Leica 20 MP + 12 MP galinės kameros ir 8 MP priekinė kamera;

5) Android operacinė sistema;

6) pirštų nuskaitymo technologija, Bluetooth, GPS, Glonass ir 3750 mAh baterija.

Derėtų tik paminėti, kad tiek „Huawei P10“, tiek „Huawei P10 Plus“ turi tas pačias aukščiausios kokybės „Leica“ kameras. Pagrindiniai skirtumai būtų: ekrano dydis, RAM ir ROM parametrai bei kaina. Tad iš principo abu šie telefonai yra rekomenduojami „EISA“ specialistų.

„Huawei P10 Plus“ Kinijoje parduodamas už 410€, tačiau jo paklausa tokia didžiulė, kad dažnai jis dingsta iš prekybos kaip visiškai išpirktas. 

Silpnesnė jo versija „Huawei P10“ irgi yra labai populiarus ir perkamas telefonas. Tai rodo ir „Skytech.lt“ pateikta kainų istorija, iš kurios matoma, kad telefono kainos sumažėjimas sąlyginai nedidelis ir dar dabar „Huawei P10“ kainuoja 452 eurus. Žinoma, galima šį telefoną įsigyti ir iš „Gearbest.com“ už 417 eurų

Turint galvoje, kad „Huawei P10 Plus“ pagal vertinimus aplenkė net tokį grandą, kaip „Apple iPhoneX“, kurio kainos geriau net nepriminti, tai yra puikus pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(19)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: