„Vernee“ pristatė ilgai lauktas naujienas „MWC 2018“ parodoje: „Apollo 2“, „V2“, „T3“ ir „M7“  ()

Tik ką Barselonoje baigėsi taip ilgai laukta „MWC 2018“ paroda. Tai viena iš įtakingiausių mobiliųjų technologijų parodų. Jos metu pristatomos pažangiausios mobiliųjų technologijų naujienos ir pasiekimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tad daugelis mobiliųjų telefonų gamintojų pristato savo geriausius ir moderniausiomis technologijomis aprūpintus produktus. Ne išimtis buvo ir „Vernee“ kompanija. Jos prisitatymo stendą taip pat buvo galima pamatyti „MWC 2018“ parodoje.

„Vernee“ išmaniųjų telefonų prekės ženklas, kurį 2016 metais sukūrė „Newbund Technology“ kompanija, yra dar gana jaunas, tačiau intensyviai vystomas ir vis labiau žinomas visame pasaulyje. Pagrindinė bendrovės buveinė yra Kinijoje, Šendzeno mieste. Vos per dvejus metus šį bendrovė įsitvirtino labai konkurencingoje mobiliųjų telefonų rinkoje ir toliau dirba vis pasiūlydama naujesnių ir dar geresnių įrenginių.

Dabar jie siūlo dar daugiau naujų išmaniųjų telefonų modelių. Daugelio parodos dalyvių dėmesį patraukė naujasis „Vernee“ flagmanas „Apollo 2“.

Šis telefonas turi 5,99 colių „SHARP TDDI“ (18:9) ekraną, yra metalinio korpuso, aprūpintas naujausiu „Helio X30“ 10-ties branduolių procesoriumi ir 6 GB RAM bei 128 GB ROM.

Gamintojo teigimu, „Vernee“ kurdama savo produktus visada atkreipia dėmesį į detales. Šis telefonas taip pagamintas, kad yra labai patogus laikyti rankoje. Galima sakyti, kad „Apollo 2“ yra aukščiausio lygio išmanusis telefonas tiek išvaizdos, tiek ir techninių konfiguracijų atžvilgiais.

Be „Apollo 2“ šioje parodoje buvo pristatytas ir „Vernee V2“. Šis išmanusis telefonas tęsia „V“ serijos tradicijas – yra aprūpintas apsauginėmis savybėmis, IP68 standartu (telefonas atsparus vandeniui), turi 4 kameras ir pilno ekrano konstrukciją.

Gamintojo teigimu, nepriklausomai nuo išvaizdos ar našumo, „Vernee V2“ išmanusis telefonas yra vienas geriausių rinkoje. Jis turi tvirtą korpusą su grublėta nugarėle, o tai tik parodo „Vernee V2“ išskirtinumą, tvirtumą ir ergonomiškumą.

„Vernee“ kompanija pristatė ir naujausius „T3“ (geriau žinoma kaip „Thor“), „M7“ (žinoma kaip „Mars“) serijų išmaniuosius telefonus. „T3“ tęsia tradiciją ir koncentruojasi į ilgą baterijos veikimą, o „M7“ tikimasi, kad bus ypač populiarus tarp jaunosios kartos, kuri ieško plonų, gražių, madingų ir kūrybiško dizaino išmaniųjų telefonų modelių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()