Žmogus turbūt gavo papildomą gyvenimą: nufilmavo, kaip motociklinkas palindo po 100 km/val. greičiu važiavusiu sunkvežimiu - kodėl jo motociklas tapo nevaldomas ir ką pataria daryti tokiais atvejais (Video)  ()

Vienas JAV motociklininkas gali laikyti save antrą kartą gimusiu po to, kai, nesuvaldęs dviratės transporto priemonės, slydo tarp dideliu greičiu važiavusio vilkiko ratų ir liko gyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pasakoja pats laimės kūdikis, jis bandė įsilieti į eismą greitkelyje ir aplenkti lėtesnius automobilius, tačiau staiga pajuto, kad jo motociklas nevaldomai dreba.

Motociklininko šalmo kamera nufilmavo, kaip jis su visu motociklu virto ant šono, o tada praslydo tiksliai po puspriekabe.

Keista, bet laimingai pasibaigusi avarija video siužete

„Jei būčiau važiavęs bent kiek lėčiau ar greičiau, man nebūtų taip pasisekę“, – teigė jis žiniasklaidai.

Motociklininkas, „YouTube“ kanale vadinantis save „Hammy Moto“, teigė atsipirkęs nubrozdinimais ant kelio ir klubo. „Niekas nelūžo. Man labai pasisekė“, – pripažino jis.

Kas nutiko jo motociklui? „Hammy Moto“ aiškino jokiu būdu nebandęs pasirodyti. Jis tiesiog norėjo aplenkti maždaug 100 km/val. greičiu važiavusius automobilius ir grubiai suklydo.

„Pirmoji klaida, kurią padariau, – pagreitėdamas pernelyg daug svorio palikau ant galinės motociklo dalies. Sudėjus tai su dideliais greitkelio nelygumais ir motociklo pagreitėjimu, priekinis ratas per mažai prisispaudė, ir tai sukėlė smarkią greičio vibraciją“, – tvirtino motociklų entuziastas.

Pasak ekspertų, tokio pobūdžio avarijų dažnai kyla dėl netinkamai subalansuoto motociklo ar sulenkto vairo. Patarimas motociklininkams, nebesuvaldantiems vairo – švelniai spausti galinį stabdį ir kuo atsargiau sulėtėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()