Kinijos turgelio stebuklai: iki 85€ atpigintas planšetinis kompiuteris „Teclast P80 Pro“ su pilnai metaliniu korpusu, 8“ ekranu, „Android 7.0“ ir 5300 mAh talpos baterija (Video)  ()

Tenka pripažinti, jog Lietuvos elektroninėse parduotuvėse planšetinių kompiuterių pasiūla yra daugiau nei pakankama. Vis dėlto šiuo atveju taip pat nepaneigsi, kad Kinijos elektroninės parduotuvės į šios rinkos pokyčius reaguoja kur kas greičiau. Kitaip sakant, tarp Kinijos elektroninių parduotuvių nuolatos jaučiama akivaizdi konkurencija, todėl pastarosios pirkėjus mėgsta intriguoti akivaizdžiai pastebimomis nuolaidomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ planšetiniam kompiuteriui „Teclast P80 Pro“ taiko net 17% nuolaidą, todėl įprastai apie 100 eurų Kinijoje kainuojantį planšetinį kompiuterį dabar galite įsigyti už tikrai itin patrauklią 85 eurų kainą. Tuo tarpu Lietuvoje šio planšetinio kompiuterio tikrai nepavyks įsigyti, nes bent jau kol kas „Teclast P80 Pro“ planšetinis kompiuteris Lietuvos elektroninių parduotuvių lentynų paprasčiausiai dar nepasiekė. Tai puikiai paaiškina, kodėl planšetinį kompiuterį įsigyti Kinijoje šiuo metu yra kur kas racionaliau.

Pristatant „Teclast P80 Pro“ norisi pabrėžti tai, kad šis planšetinis kompiuteris yra aprūpintas tikrai kokybišku 8 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1920 x 1200) ir itin daug teigiamų atsiliepimų susilaukia ne tik dėl savo pilnai metalinio korpuso, bet ir optimaliai parinktų matmenų (21,2 x 12,4 x 0,99 cm) bei svorio (360 g).

Svarbiu „Teclast P80 Pro“ planšetinio kompiuterio privalumu tampa ir iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacinė sistema, kuri taip pat palaiko ir lietuvių kalbą. Nors toks sprendimas nėra naujiena, tačiau šiuo atveju tenka pripažinti, kad lietuvių kalbos trūkumas itin dažnai tampa reikšmingu trūkumu daugeliui pirkėjų, o ypatingai tada, kai jie pakankamai gerai nepasidomėję nusprendžia įsigyti planšetinį kompiuterį ar išmanųjį telefoną iš Kinijos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Teclast P80 Pro“ techninių charakteristikų aspektu įvertinus vos 85 eurus siekiančią kainą taip pat nenuvilia, kadangi gali pasigirti keturių branduolių 64 bitų „MediaTek MTK8163“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T720“ vaizdo plokšte, integruota 2 megapikselių kamera, itin talpia ir labai gerai laikančia 5300 mAh talpos baterija, įdiegtais GPS ir WiFi ryšio moduliais, 2 GB operatyviąja RAM atmintine bei 32 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()