Itin kompaktiškas stiprintuvas „Lepy LP - 269S“ su „Bluetooth“, nuotolinio valdymo pulteliu, kortelių skaitytuvu ir garsiakalbių apsauga  (4)

Stiprintuvas yra neatskiriama geros audio sistemos dalis. Šis įrenginys sustiprina elektrinius signalus, kurie tarsi koduoja muziką, ir taip leidžia juos kokybiškai atkurti galingoms kolonėlėms. Stiprintuvai dažnai būna gana brangūs, tačiau „Lepy LP - 269S“ įrodo, kad ir pigesnis įrenginys gali būti labai funkcionalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lepy LP - 269S“ - tai dviejų kanalų (po 45W) stiprintuvas, kuris pasižymi gana kompaktišku korpusu. Jo išmatavimai - 17,6 x 14,7 x 4,3 cm, o svoris - 468 gramai. Tai - labai lengvai montuojamas ir labai funkcionalus įrenginys.

„Lepy LP - 269S“ palaiko „Bluetooth“ ryšį. Tai reiškia, kad prie įrenginio galite prijungti savo išmaniuosius prietaisus ir muziką groti tiesiogiai iš jų net per galingas kolonėles. Tam šis stiprintuvas ir turi tą nedidelę anteną - „Bluetooth“ ryšys veikia 10 metrų atstumu. „Lepy LP - 269S“ taip pat turi kortelių skaitytuvą, USB lizdą ir FM jungtį (pakuotėje yra ir laidas).

Šis stiprintuvas turi ir kitų papildomų savybių. Pavyzdžiui, jame sumontuota speciali apsauga, kuri garso lygio šuoliams neleidžia pažeisti garsiakalbių. Tai - labai gera funkcija, itin praversianti, jei mėgstate muzikos klausytis garsiai.

„Lepy LP - 269S“ turi patogų pultelį, kuris yra gana plonas ir veikia 10 metrų atstumu. Geriausia tai, kad naudotis šiuo stiprintuvu yra visai lengva - padės ir pridedamos instrukcijos anglų kalba, bet viskas ir taip gana aišku, nes mygtukų ir jungiklių gausa šis įrenginys nepasižymi. Patys didžiausi jungtukai „Lepy LP - 269S“ priekinėje dalyje yra skirti žemų ir aukštų dažnių stiprumui bei garso lygiui reguliuoti.

„Lepy LP - 269S“ yra puikus biudžetinis stiprintuvas, kurį lengva montuoti automobilyje ar integruoti į namų stereo sistemą. „Lepy LP - 269S“ kainuoja €32,94.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (4)