Net ir po 1,5 metų nuo sukūrimo „Xiaomi Mi Mix“ laimėjo prestižinį apdovanojimą Japonijoje: safyro tvirtumo korpusas su išskirtinai originaliu dizainu (Video)  ()

Turbūt nei vienoje įrenginių rinkoje nauji modeliai taip greitai nekeičia ankščiau pasirodžiusių kaip išmaniųjų telefonų segmente. Vos tik viena kompanija pristato savo „flagmaną“, ne tik, kad kitos kompanijos sureaguoja žaibiškai, bet ir pastaroji po kokio pusmečio jau kalba ir demonstruoja naują telefoną. Bet yra ir tokių išmaniųjų telefonų, kurie ir praėjus daugiau kaip metams nuo pasirodymo vis dar kelia didelį susidomėjimą bei jau yra užsitarnavę pirkėjų bei specialistų pripažinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių telefonų yra „Xiaomi Mi Mix“. Taip, sakysite, kad dabar visi kalba apie ką tik pasirodžiusią naujesnę jo versiją „Xiaomi Mi Mix 2“, bet dar turės praeiti laiko, kad pastarasis telefonas galės pasigirti tuo, kuo gali didžiuotis „Xiaomi Mi Mix“.

Nors rinkoje „Xiaomi Mi Mix“ pasirodė prieš 1,5 metų, bet vis dar išlaiko neblėstantį dėmesį, net ir žaibiškai besikeičiančioje išmaniųjų telefonų rinkoje pasižymi aukščiausiais kokybės ir technologijų standartais, yra puikiai vertinimas pirkėjų bei sulaukia tarptautinių specialistų pripažinimo.

Tikri technologijų ir dizaino specialistai iš Japonijos neabejojo dėl savo pasirinkimo ir „Xiaomi“ kompanijai įteikė „Good Design“ apdovanojimą už „Xiaomi Mi Mix“ išmanaus telefono sukūrimą bei panaudotus technologinius bei unikalius dizaino sprendimus.

Pateikiame specialistų komentarą: „Atrodo, kad per pastaruosius kelerius metus susiduriama su problemomis kuriant išmaniųjų telefonų dizaino sprendimus, bet šis telefonas sugebėjo nustebinti rinką. Jis pagamintas iš tvirto tarsi safyras keraminio cirkonio korpuso su labai aukštu ekranu, o 6,4 colių įstrižainės ekranas yra taip arti krašto, kad atrodo net nėra kraštinių. Taip pat yra kūrybiškai taikoma pjezoelektrinė keraminė akustinė sistema, dėl kurios net ir būnant triukšmingoje aplinkoje telefonas vis tiek gali išlaikyti aiškų, švarų ir kokybišką garsą. Šis revoliucinis produktas sujungia naujas technologijas su naujų medžiagų pritaikymu.“

Ir išties, dar ir dabar galima pagrįstai sakyti, kad šis telefonas užima deramą vietą išmaniųjų telefonų rinkoje ir netgi daugelį savo techniniais bei dizaino sprendimais lenkia.

Net ir turint galvoje, kad tai jau ne naujausias procesorius, bet ir „Snapdragon 821“ ar „Adreno 530“ vaizdo plokšte šiandien gali pasigirti toli gražu ne kiekvienas išmanusis telefonas. O greitojo baterijos įkrovimo technologija „QC 3.0“ ir 18 karatų aukso rėmelis aplink galinę kamerą suteikia ne tik technologinio pranašumo prieš kitus išmaniuosius telefonus, bet realios prabangos jausmą.

Jau nekalbant apie tai, kad „Xiaomi Mi Mix“ turi net 6 GB RAM, 256 GB ROM ir 6,4 colių įstrižainės 2K (2048 x 1080) ekraną, kuris, paėmus telefoną į rankas, atrodo, kad taip ir nesibaigs.

Šiame vaizdo reportaže yra apžvelgiamas „Xiaomi Mi Mix“ išmanusis telefonas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai ()