Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos išmaniajam telefonui „Oukitel K7“ – įspūdinga 10000 mAh talpos baterija, 18:9 santykio ir FHD+ raiškos 6“ ekranas, „Android 8.1“ (Video)  (3)

Tenka pripažinti, kad vietinių Kinijos gamintojų kuriamų išmaniųjų telefonų kainos yra prieinamos kiekvienam norinčiam. Kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, bet kinai pirkėjams sudaro malonią galimybę išmaniuosius telefonus atsinaujinti kur kas dažniau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, jeigu esate įpratę išmanųjį telefoną įsigyti pas judriojo ryšio operatorių, tai labai tikėtina, kad išmanųjį telefoną keičia ne dažniau nei kas metus ar netgi dvejus. Tuo tarpu tie pirkėjai, kurie išmanųjį telefoną renkasi Kinijoje, potencialiai gali sau leisti atsinaujinti kartą į pusmetį ar ketvirtį ir vis tiek bendroje sumoje išleis kur kas mažiau nei pirmuoju paminėtu atveju.

Žinoma, ką pasirinkti privalome nuspręsti kiekvienas individualiai. Vis dėto jeigu priklausote antrajai kategorijai, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į naujos kartos išmanųjį telefoną „Oukitel K7“.

Šiuo atveju iš karto norisi pabrėžti tai, kad anonso proga „Oukitel K7“ Kinijoje galima įsigyti už kiek mažiau nei 140 eurų. Tuo tarpu jau nuo kitos savaitės šis išmanusis telefonas turėtų kainuoti apie 165 eurus. Kitaip sakant, rekomenduojame itin ilgai nedelsti, nes tokie pasiūlymai pasitaiko tikrai itin retai.

Jeigu vis dar kyla klausimas kuo gi šis išmanusis telefonas yra toks ypatingas, tai skubame pranešti, kad „Oukitel K7“ (16,8 x 7,8 x 1,45 cm) gali pasigirti iš australiškos odos pagamintu galiniu dangteliu, itin kokybišku 6 colių įstrižainės ekranu (2160 x 1080, 403 PPI), integruotu „AAC 1151“ garsiakalbiu bei įspūdinga 10000 mAh talpos baterija.

Pasak gamintojo, „Oukitel K7“ išmanusis telefonas turėdamas tokios talpos bateriją nepertraukiamai gali būti naudojamas net 166 valandas klausantis muzikos, apie 20 valandų žiūrint internete patalpintus vaizdo įrašus, o budėjimo režime gali tarnauti net apie 50 dienų.

Šiuo atveju maloniai stebina ir tai, kad „Oukitel K7“ tampa vienu pirmųjų išmaniųjų telefonų Kinijoje, kuris pirkėją iš karto pasiekia su įdiegta oficialia „Android 8.1“ operacine sistema. Įdomu ir tai, jog  šis išmanusis telefonas yra komplektuojamas su dviguba kamera (13 MP + 2 MP), kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpinta dviguba LED tipo blykste.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Oukitel K7“ yra aprūpintas „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi.

Palyginimui norime priminti, kad šių metų sausį buvo anonsuotas „Oukitel K10“ išmanusis telefonas, kuris iki šiol abejingų nepalieka dėl to, nes gali pasigirti integruota net 11000 mAh talpos baterija. Šiuo atveju problema yra tik ta, kad anonso proga „Oukitel K10“ buvo platinamas už 212 eurų, kai tuo tarpu šiuo metu net ir su pritaikyta nuolaida už šį išmanųjį telefoną tenka mokėti beveik 245 eurus.

Kitaip sakant, šis pavyzdys tik dar kartą paaiškina, kodėl naujos kartos „Oukitel K7“ išmanųjį telefoną reikėtų pirkti būtent šią savaitę, o ne tada, kai jau nustos galioti anonso metu taikoma išskirtinė nuolaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (3)