Sparčiai populiarėjančios žaidimų ausinės „Somic G941“: „7.1 virtual surround sound“ sistema, 40 mm garsiakalbiai, puikūs žemi bei vidutiniai tonai ir labai geras kainos/kokybės santykis (Video)  (2)

Žaidimams skirtos ausinės yra labai brangios - norėdami įsigyti tikrai kokybiškas aukštos klasės ausines, turite kišenėse paieškoti kelių šimtų eurų. Tačiau egzistuoja ir alternatyvų. Kažkur žaidimams skirtų ausinių rinkos viduryje rasite štai šias „Somic G941“. Šios ausinės nekainuoja labai daug, tačiau stebina savo išvaizda, kokybe ir galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimams skirtos ausinės yra dinamiškesnės, ryškiai atkuria smulkias detales. Jums norisi girdėti ne tik šūvius ir riksmus, bet ir sniegą po savo herojaus kojomis. „Somic G941“ yra vidutinės klasės žaidimams skirtos ausinės su laidu ir USB jungtimi. Pastarasis bruožas padeda išvengti trikdžių, prie ko prisideda ir aktyvi triukšmo slopinimo sistema.

Žinoma, pirmiausia ausinės turi puikiai atkurti garsą ir šios „Somic G941“ tai daro išties gerai. Jos turi „7.1 virtual surround sound“ sistemą, kuri kuria erdvinio garso įspūdį, kuris yra itin naudingas žaidžiant kompiuterinius žaidimus. 40 mm garsiakalbiai ypač akcentuoja žemus ir vidutinius tonus, kurių kompiuteriniuose žaidimuose tiesiog yra daugiau, tačiau maloni vibracija ir aiškumas lydi ir garso gamos viršūnes.

„Somic G941“ yra išties gražios ir kokybiškos ausinės. Pirmiausia į akis krenta vario spalvos akcentai, tačiau tamsoje pastebėsite ir LED apšvietimą. Šios ausinės patogiai gula ant ausų ir turi gana minkštus kaušelius, kurie nespaudžia ausų ir yra labai patogūs.

Šios ausinės turi ir lankstų mikrofoną. Šis komponentas yra būtinas šiuolaikinėms žaidimų ausinėms, nes daugybė žmonių mėgsta žaisti su draugais ir vykdyti komandines misijas. „Somic G941“ sumontuotas mikrofonas klausosi visomis kryptimis - tai reiškia, kad jį lengviau sureguliuoti, bet jis girdės ir garsesnius pašalinius garsus.

„Somic G941“ nėra belaidės - jos turi 2,2 metrų ilgio pintą laidą. Ant jo sumontuoti ir keli valdymo mygtukai, padedantys sureguliuoti garsą ir net perjungti dainą. Ir taip - nors šios ausinės yra skirtos žaidimams, jos puikiai tinka ir muzikai klausyti.

„Somic G941“ yra puikiai vertinamos pirkėjų. Šiuo metu Gearbest.com portale jos turi surinkusios 4,85 žvaigždutes iš 5 (185 pirkėjų įvertinimai). Vienas iš pirkėjų pastebėjo, kad šios ausinės yra itin geros pagal savo kainą - jos atrodo gerai, LED apšvietimas nėra per ryškus, o garso atkūrimo savybės yra tiesiog puikios. Tarp trūkumų šis naudotojas išskyrė tik prastą programėlę ir ne visiškai efektyvią triukšmo slopinimo sistemą.

Tuo tarpu kitas pirkėjas išgyrė jaučiamą vibraciją, kuri prisideda prie muzikos klausymo patirties, minkštus kaušelius ir mygtukus. Daugelis pirkėjų sutinka, kad už tokią kainą būtų sunku tikėtis daugiau. „Somic G941“ kainuoja €46,19 ir pagal pardavimus jau tapo populiariausios šių metų žaidimų ausinės iš Kinijos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: