„Red Dot“ apdovanojimą pelnęs ir galybę funkcijų turintis išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Pace“ - iki 100€ tai geriausias išmanusis laikrodis pasaulyje (Aprašymas, Apžvalgos, Video)  ()

„Xiaomi Amazfit Pace“ - tai laikrodis, sukurtas aktyviems žmonėms. Jis atrodo elegantiškai ir savo funkcionalumu prilygsta brangesniems įrenginiams. Tai - itin kokybiškas išmanusis laikrodis, kuris vilioja ir keramikiniu korpusu su „Gorilla“ stikliuku uždengtu OLED ekranu, ir funkcionalumu, ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Xiaomi Amazfit Pace“ arba „Huami Heart Rate Smartwatch“, arba „Xiaomi Amazfit Sports“  - tai pirmosios kartos „Xiaomi“ išmanusis laikrodis - flagmanas, tapęs vienu populiariausiu išmaniųjų laikrodžiu pasaulyje. Tai stilingas, labai funkcionalus išmanusis laikrodis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms ir norintiems stebėti sporto pasiekimus, fizinio aktyvumo rodiklius, patogiai gauti pranešimus iš socialinių tinklų. Šiuo metu jau yra antroji, bet brangesnė jo versija „Xiaomi Amazfit Pace 2“.
  • Turi GPS modulį, informuoja apie skambučius, žinutes ir pranešimus, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, stebi miego kokybę, pateikia galybę statistinių duomenų apie fizinį aktyvumą.
  • Papildomos funkcijos - kompasas, chronometras, žadintuvas.
  • „Wi-Fi“ ir „Bluetooth 4.2“ ryšio pagalba su išmaniuoju telefonu bendrauja per „Amazfit Watch 2.0“ programėlę.
  • Itin kokybiškas 1,34 colių OLED liečiamas ekranas su 300 X 320 pikselių HD raiška (išmatavimai – 4,5 X 4,5 X 1,2 cm).
  • Atsparumas vandeniui ir dulkėms - IP67 reitingas.
  • Itin talpi 280 mAh baterija - įprastiniame režime laikrodis veikia 5 dienas, naudojamas tik kaip laikrodis – daugiau nei 11 dienų, su nuolat įjungta GPS – 35 valandas.
  • „Xiaomi Amazfit Sports“ baterija pilnai įkraunama per maždaug 3 valandas.
  • 1.2 GHz procesorius, 512 MB RAM ir 4 GB vidinė atmintis, laikrodį galima panaudoti kaip MP3 grotuvą (telpa apie 500 dainų).
  • Keramikos ir plastiko korpusas, ekranas apsaugotas „Gorilla“ stiklu,  termoplastiko apyrankė.
  • Sąsajos kalba - anglų ir kinų.
  • Laikrodis sveria 54 gramus.

Kaina

  • Gearbest šiuo metu „Xiaomi Amazfit Pace“ taikoma 37 % nuolaida ir jis kainuoja €86,50. Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu, siuntimas kainuoja €0.25.
    Tokios geros kainos šiam laikrodžiui nebuvo jau keli mėnesiai ir neaišku, kada bus vėl - skelbiama, kad akcija trunka tik iki šio penktadienio. 
  • Lietuvoje kainuoja apie 140€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 54€

„Xiaomi Amazfit Pace“ yra vidutinės klasės išmanusis laikrodis, pasižymintis funkcionalumu, aukšta gaminio kokybe ir panašumu į brangesnius šio prekės ženklo laikrodžius.

„Xiaomi Amazfit Pace“ kartu yra ir stilingas įrenginys. Raudona apyrankė pabrėžia jo dinamišką charakterį ir tikrai traukia žvilgsnį. Tai – viena iš priežasčių, kodėl pirkėjams šis laikrodis taip patinka, o kitiems - nepatinka. Tad jo išvaizda skonio reikalas, o kur kas mažiau pastebimas yra „Xiaomi Amazfit Pace 2“.

„Xiaomi Amazfit Pace“ yra labai patogus laikrodis - ekrano kraštai taip pat yra užapvalinti, aštrių kampų čia nerasite. Tai - labai lygus ir liesti malonus įrenginys. „Xiaomi Huami Amazfit“ turi dviejų spalvų termoplastiko apyrankę, kuri yra minkšta, patogi ir nesukelia alergijos.

Paminėjome, kad „Xiaomi Amazfit Pace“ yra pirmtakas šiek tiek brangesnio išmaniojo laikrodžio „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“, kuris šiuo metu kainuoja €147,05. Nepaisant ilgo sąrašo panašumų, tarp kurių ir toks pat ekranas, baterija, procesorius, darbinė ir duomenų atmintys, apvalus dizainas, termoplastiko apyrankės, tradicinės sagtys, GPS, fizinio aktyvumo asistento funkcionalumas ir taip toliau, šie gaminiai yra skirtingi.

Išsamiai apie šių laikrodžių panašumus ir skirtumus rašėme apžvalgoje Tai vieni iš pačių geriausių išmaniųjų laikrodžių pasaulyje, tačiau net su nuolaidomis jų kaina skiriasi beveik dvigubai - kada ir kokį rinktis? „Xiaomi Amazfit Pace“ VS „Xiaomi Amazfit Pace 2“ (Apžvalga, Video).

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra brangesnis ne be reikalo. Šis laikrodis atitinka IP68 standartą, turi plaukimo režimą, metalo ir anglies pluošto korpusą su keramikiniu rėmeliu. „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra elegantiškesnis ir tvirtesnis, o visa eilė sporto režimų jums padės užsiimant skirtingomis sporto šakomis. „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ taip pat pasižymi gražesne grafika ir trumpesniu įkrovimo laiku.

Tačiau visais kitais atžvilgiais „Xiaomi Amazfit Pace“ yra panašus į savo gerokai brangesnį brolį. Šis laikrodis yra šiek tiek, nežymiai lengvesnis, tačiau turi keramikinį korpusą, kuris yra atsparus įbrėžimams. Liečiamą ekraną saugo „Gorilla“ stikliukas, kuris yra labai tvirtas ir dažniausiai sutinkamas ant brangesnių išmaniųjų telefonų. Pats „Xiaomi Amazfit Pace“ ekranas yra ryškus, spalvotas OLED, lengvai įžiūrimas ir prieš stiprią saulės šviesą.

„Xiaomi Amazfit Pace“ spalvotas liečiamas ekranas, įstatytas keraminiame korpuse, po savimi slepia 280 mAh ličio polimerų bateriją, kuri įkrauta 3 valandas turėtų atlaikyti 11 dienų paprasto naudojimo, 5 dienas reguliaraus naudojimo ir 35 valandas nepertraukiamo širdies ritmo matavimo ir GPS sekimo. Taigi, baterija laikys tiek, kiek jūs pasirinksite.

„Xiaomi Amazfit Pace“ jus lydės visur – jį galite nešioti į išėję pabėgioti, ir sėdėdami darbe, ir miegodami. Jis nuolat matuoja širdies ritmą, primena pajudėti, duomenis sinchronizuoja į programėlę išmaniajame telefone. Prie jo prisijungti gali „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ ryšiu.

Kita funkcija „Alipay“ mūsuose tikriausiai nėra labai aktuali, bet dedam pliusiuką. Iš kitų išmaniųjų laikrodžių jis išsiskiria tuo, kad savyje gali talpinti muzikinius failus (apie 500 dainų), taigi susiejus laikrodį su belaidėmis ausinėmis galėsite sportuoti ir klausytis muzikos, o telefoną palikti namie.

Bene vertingiausia „Xiaomi Amazfit Pace“ funkcija yra GPS. Ši sistema leidžia užfiksuoti jūsų maršrutą, tiksliai išmatuoti įveiktą atstumą, aukščio virš jūros lygio pokytį. Tai taip pat leidžia siekti asmeninių rekordų bei profesionaliai sekti savo pasiekimus.

Pradėti naudoti „Xiaomi Huami Amazfit“ yra labai lengva. Kad išnaudotumėte visą įrenginio potencialą reikėtų į telefoną parsisiųsti „Amazfit Pace“ programėlę. Laikrodyje jau instaliuota 19 laikrodžio pagrindinio ekrano dizainų.

„Xiaomi Huami Amazfit“ yra labai geras išmanusis laikrodis, iš esmės turintis tik vieną minusą reiklesniems vartotojams - funkcišką, bet nuobodoką programėlę. Jei ji būtų labiau integruota su kitomis sporto programėlėmis, ji būtų geresnė, tačiau dabar ja naudotis nėra labai įdomu. Kitą vertus, jei esate minimalizmo šalininkas ir nemėgstate pertekliaus ten, kur to nereikia, ši programėlė bus privalumas, o ne trūkumas. 

Vertinimai

„Xiaomi Amazfit Sports“ Gearbest.com portale vertinamas 4,83 žvaigždutėmis iš 5 (3430 įvertinimų). Štai ką keletas pirkėjų sakė apie šį įrenginį:

  • Anumeet Singh – „Myliu šį laikrodį, džiaugiuosi jį išsirinkęs, kol kas nieko nesigailiu. Anksčiau esu išbandęs kelių gamintojų skirtingų stilių laikrodžius, bet šis tikrai yra geriausias. Jis palaiko 8 skirtingus sporto režimus, įskaitant ėjimą, bėgiojimą, važiavimą dviračiu. Tai leidžia tiksliai sekti savo treniruotes. Nesvarbu ar jūs žygiuojate kalnais, ar minate stacionarų dviratį, šis laikrodis gali jums padėti“.
  • Orion – „Turiu šį laikrodį jau metus, jis yra labai tvirtas, tik apyrankė dabar turi įbrėžimą. Programinė įranga yra nuolat atnaujinama, todėl laikrodis veikia puikiai. Aš už laikrodį mokėjau gerokai daugiau nei jis kainuoja dabar, todėl nauja kaina tikrai yra gera. Nesu bėgikas, bet „Xiaomi Amazfit Sports“ tiksliai matuoja pulsą. Jis tinka ir mažiems riešams ir yra puikiai suderinamas su belaidėmis ausinėmis“.
  • Marcelo Randes – „Pagrindinis šio laikrodžio privalumas yra jo išvaizda, nors jis ir yra skirtas sportuojantiems. Apyrankė yra neįtikėtinai patogi ir maloni odai. Naudojant įprastai baterijos pakanka maždaug savaitei, bet įjungus „Bluetooth“ ir klausantis muzikos baterija išsenka per maždaug vieną dieną. Tačiau ryšys yra stabilus ir netrūkinėja“.
  • Nacho DB – „Kurį laiką ieškojau gero išmaniojo laikrodžio ir šiuo esu tikrai patenkintas – kaina sutampa su siūloma kokybe ir funkcijomis. GPS veikia puikiai, tikrai labai tiksliai. Beveik viską galima peržiūrėti tiesiog laikrodžio ekrane – tik įrašai apie sportavimą yra saugomi programėlėje“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()