Paviešintas pirmasis „Xiaomi Mi Mix 3“ vaizdo įrašas: itin ploni rėmeliai ir slankiojanti kamera (Video)  (1)

Vis labiau plintant telefonams su išpjovomis, smagu sulaukti jų neturinčių prietaisų. Nebūtų nuostabu, jeigu slankiojančios kameros mechanizmo idėją sugalvotų tokia kompanija, kaip „Samsung“, tačiau „Oppo“ ir „Vivo“ sumąstė tai pirmieji. Trečiasis prietaisas, kuris naudos panašų mechanizmą, yra ne kas kitas, kaip „Xiaomi Mi Mix 3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sulaukėme daugybės gandų apie „Mi Mix 3“ ir jie patvirtino, kad telefonas turės slankiojančios priekinės kameros mechanizmą. „Xiaomi“ laužo tradicijas su „Mi Mix 3“, kadangi šis sprendimas panaikins simbolinę serijos funkciją, kuri prietaisui suteikė ypatingą išvaizdą, kai buvo paplitę telefonai su rėmeliais.

Tačiau „Xiaomi“ juda į priekį ir siekia patenkinti vartotojus, kurie nori kuo geresnio ekrano-korpuso santykio.

Jei yra vienas dalykas, kurį patvirtina gandai apie „Xiaomi Mi Mix 3“, tai yra tai, kad prietaisas jau yra paskutinėje vystymosi stadijoje. Neseniai buvo paviešinta nuotrauka, kurioje buvo aiškiai matoma, kad prietaisui vykdomi tinklo bandymai. Šio „Mi Mix 3“ varianto viršuje buvo matoma įdomi ikona.

Atrodė, kad telefonas buvo prijungtas prie 5G ryšio, kas yra neįprasta, ypač dėl jo plono dizaino. Jei „Xiaomi“ prietaisą išleis šiais metais, kaip ir turėtų atsitikti, tuomet „Mi Mix 3“ naudotų „Qualcomm Snapdragon 845“. Šis čipsetas nepalaiko 5G ryšio. Norint naudotis šia funkcija, reikėtų naudoti „Snapdragon 855“, kuriam reikia ne tik didesnės baterijos, bet ir papildomo aksesuaro.

Žinant tai, kad „Xiaomi“ prezidentas Lin Bin pasidalino pasirodysiančio „Mi Mix 3“ nuotrauka savo „Weibo“ paskyroje, nepanašu, kad „Mi Mix 3“ naudos kokius nors vidinius komponentus šiai funkcijai palaikyti. Toje nuotraukoje prietaisas buvo plonas, todėl jis negali naudoti didesnės baterijos. Kaip bebūtų, sulaukėme pirmo autentiško „Xiaomi Mi Mix 3“ vaizdo įrašo.

Pirmas pastebimas dalykas šiame vaizdo įraše yra tai, kad „Mi Mix 3“ turi bene ploniausius rėmelius telefonų rinkoje. Tai patvirtina, kad prietaisas naudos slankiojantį kameros jutiklį. Galbūt žinote, kad Kinijos kompanija „Oppo“ jau išleido telefoną su motorizuota slankiojančios kameros sąranka.

Deja, „Xiaomi“ naudos rankinį mechanizmą. Toks ėjimas suprastins „Mi Mix 3“ aukščiausios kokybės įvaizdį. Taip galėjo nutikti ir dėl techninių apsvarstymų, kaip nevisaverčių variklių, padidėjusio storio ir bendro patvarumo.

Kyla du klausimai: ar „Mi Mix 3“ išlaikys elementų bandymus su slankiojančiu mechanizmu ir ar „Xiaomi“ galinę kamerą įmontuos slankiklyje, kaip „Find X“? Jei kompanija pasirinks ten įmontuoti galinę kamerą, tuomet „Mi Mix 3“ estetika visiškai atsiskirs nuo serijos įprasto metodo ir prietaisui labiau tiktų kitas pavadinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: