„Google“ išleido galutinę „Android 10“ versiją (Video)  ()

Praėjus šešiems mėnesiams po pirmosios „Android 10“ beta versijos išleidimo, „Google“ pristatė operacinės sistemos stabilią dešimtąją versiją. Šiemet bendrovė pakeitė požiūrį į ženklinimą, atsisakydama saldumynų pavadinimo ir teikdama pirmenybę įprastam skaitmeniniam žymėjimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-09-06 „Google“ išleido galutinę „Android 10“ versiją (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Android 10“ naudotojams pasiūlys keletą naujovių: naršymą gestų pagalba visame ekrane, tamsią temą, išplėstinius privatumo nustatymus ir daugybę mašininio mokymosi funkcijų, skirtų patobulinti vartotojo patirtį.

Tarp naujovių taip pat minima funkcija „Live Caption“, skirta automatiniam vaizdo įrašo fiksavimui, ir išmanūs atsakymai, kurie vartotojui siūlo keletą pasirinkimo galimybių. „Android 10“ gavo daugybę sulankstomiems įrenginiais skirtų funkcijų ir leidžia valdyti, kur ir kada perduodami duomenys.

Pirmieji iki „Android 10“ galės atsinaujinti „Pixel“ įrenginių savininkai, o kitų gamintojų prietaisų naudotojai naują operacinės sistemos versiją gaus vėliau, o kokia sparta jie tai daro galite sužinoti šiame pranešime. Kartu su nauja OS pateikiama ir rugsėjo mėnesio saugos pataisa.

Anksčiau buvo prognozuojama, kad „OnePlus“ ir „Essential Phone“ savo išmaniuosius telefonus atnaujins tą pačią dieną kaip ir „Google“, tačiau kol kas tai nėra patvirtinta faktais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: