„Tesla Model 3“ įsibėgėjimas gerina ir saugumą - vairuotojas parodė, kaip išvengė avarijos (Video)  ()

Be to, kad elektromobiliu galima važiuoti tyliai, neteršiant gamtos, aplenkiant įprastas degalines, šių transporto priemonių privalumas yra ir didelis pagreitis, juntamas iš karto, vos nuspaudžiamas akceleratoriaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip tariant, elektros varikliais apginkluoti automobiliai turi neįtikėtiną sukimo momentą, juntamą vos paspaudus greičio paminą. Ir būtent tai vieną vyrą išgelbėjo nuo ganėtinai rimtos avarijos.

„Niekada nekreipiau dėmesio į tai, kad pagreitis vairuojant „Tesla Model 3 Performance“ juntamas vos nuspaudus pedalą, iki šios akimirkos“, – dalijosi įspūdžiais elektromobilio savininkas.

Jo užfiksuoto vaizdo įrašo pirmosiose sekundėse matyti, kaip spūstyje iki „Tesla Model 3“ kur kas didesniu greičiu atlekia kitas automobilis, kurio vairuotojas dar nespėjo pastebėti, jog eismas priekyje sustojo.

Ir, rodos, paskutinę akimirką „Tesla“ vairuotojas spusteli akceleratorių ir išgelbėja savo automobilį. Elektromobilis žaibiškai šoka į priekį, o į jį kone atsitrenkęs vairuotojas dar bando mestis į šoną.

Kaip bebūtų, vėliau matyti, kad iš paskos važiuojantis žmogus laikosi kur kas didesnio atstumo nei anksčiau.

„Jei nebūčiau žiūrėjęs į galinio vaizdo veidrodėlį, net neabejoju, kad būčiau gavęs smūgį į galą“, – sakė elektromobilio savininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()