„Samsung“ parodė, kaip atrodys naujasis sulenkiamas telefonas (Video)  ()

„Samsung“ oficialiai pristatė sulankstomo „Galaxy Z Flip“ 5G versiją. „Galaxy Z Flip 5G“ telefonas yra beveik identiškas jo 4G pirmtakui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinius pakeitimus sudaro 5G modemas, naujausias „Snapdragon 865+“ procesorius ir kaina – 1 449,99 JAV dolerių. Tai yra 70 dolerių daugaiu nei 4G versija, kuri, „Samsung“ teigimu, liks už tą pačią kainą.

Tikėtasi, kad „Z Flip 5G“ bus pristatytas rugpjūčio 5 d., tačiau panašu, kad „Samsung“ tą dieną nori pagrindinį dėmesį sutelkti į „Galaxy Note 20“.

„Samsung“ teigimu, išmaniojo dizainas visiškai nepakito. Jis bus siūlomas dviejų spalvų – „Mystic Gray“ ir „Mystic Bronze“. „Mistinė“, matyt, nurodo naują „miglotą“ išorinio stiklo apdailą, kuri, „Samsung“ teigimu, yra „švelni liečiant“. Kitaip tariant – matinė.

Kartu su nauju procesoriumi ir 5G, „Samsung“ taip pat pridėjo keletą nedidelių programinės įrangos patobulinimų. Telefonas turi patobulintą „Flex“ režimą, kuris leidžia programinei įrangai iš naujo susikonfigūruoti, kai telefonas pusiau sulankstytas. Tobulesnė ir „Edge Panel“ funkcija.

Visos kitos specifikacijos liko tokios pat kaip ir „Galaxy Z Flip“ 4G versijoje.

„Galaxy Z Flip 5G“ įsigyti bus galima nuo rugpjūčio 7 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: