Oficialiame „Huawei“ puslapyje pasirodė naujas telefonas: jokių skambių anonsų, „Android 10“, 48 MP kamera ir 5000 mAh talpos baterija  (2)

Kinijos technologijų kompanijai „Huawei“ dėl JAV taikomų sankcijų dabar neramūs laikai, bet tai nereiškia, kad įmonė pasitraukia iš išmaniųjų telefonų rinkos. Bendrovė netrukus išleis naują išmanųjį telefoną – „Huawei P Smart 2021“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiame „Huawei“ puslapyje pasirodė naujas telefonas – „Huawei P Smart 2021“. Naujienos sulauksime ir Lietuvoje.

Šiame įrenginyje montuojamas „Kirin 710A“ lustas su 14nm technologija. Šio lusto pirmtakas TSMC gamintas „Kirin 710“ su 12nm technologija. Atnaujinto procesoriaus dažnis sumažintas nuo 2,2 GHz iki 2,0 GHz, o kitos specifikacijos iš esmės sutampa su pirmtaku.

Įdomu tai, kad „Huawei P Smart“ serijos telefonai, skirti Europos rinkai, visada naudojo „Kirin 710“ serijos lustą.

 

Išmaniajame telefone rasime 6,67 colių įstrižainės ekraną su apvalia skylute asmenukių kamerai. Nugarėlėje montuojama keturių kamerų sąranka su pagrindiniu 48 MP sensoriumi. Asmenukėms skirta kamera pasižymės 8 MP raiška.

Išmanusis telefonas taip pat turi 5000 mAh bateriją, palaikančią greitąjį 22,5W įkrovimą.

Išmanusis telefonas palaikys 4G LTE, „Bluetooth 5.1“, „Wi-Fi 802.11n“, GPS, GLONASS, turės 3,5 mm garso lizdą ir C tipo USB jungtį.

Programinės įrangos skyriuje padėtis išlieka ta pati – „Huawei P Smart 2021“ telefone nerasime „Google“ paslaugų paketo. Išmaniajame telefone veiks „Android 10“ operacinė sistema su „EMUI 10.1“ vartotojo sąsaja. Čia taip rasime „AppGallery“ programėlių parduotuvę.

Manoma, kad „Huawei P Smart 2021“ kainuos 229 eurus už vienintelę 4GB + 128GB atminties konfigūraciją. Bus siūlomi „Blush Gold“, „Crush Green“ ir „Midnight Black“ spalvų variantai. Išmanųjį bus galima įsigyti jau visai netrukus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: