„Tesla“ savininkai gaus šaunią funkciją - galės nuotoliniu būdu peržiūrėti, ką mato autopiloto kameros  ()

„Tesla Sentry Mode“ ruošiasi suteikti elektromobilių savininkams galimybę nuotoliniu būdu pamatyti tai, ką jų automobiliai mato per autopiloto kameras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai sužinojome, kad „Tesla“ planuoja didelį programinės įrangos atnaujinimą, greičiausiai 11 versiją, kuri bus išleista per artėjančias šventes. Apie tai pranešė ir „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas savo „Twitter“ paskyroje.

Kokios naujos funkcijos laukia „Tesla“ elektromobilių savininkų?

Jau kurį laiką „Tesla“ kalba apie tai, kaip geriau integruoti „Tesla Sentry Mode“ funkciją į savo mobiliąją programėlę.

„Sentry Mode“ yra integruota „Tesla“ transporto priemonių stebėjimo sistema, naudojanti aplink automobilį esančias autopiloto kameras. „Sentry Mode“ vaizdo įrašai pasitarnauja gaudant vandalus, niokojančius automobilį.

 

Ši funkcija buvo sukurta ant „TeslaCam“, anksčiau išleistos integruotos „dashcam“ sistemos, turinčios panašias galimybes kaip „Sentry“ režimas, tačiau naudojama, kai kas nors yra automobilyje.

„TeslaCam“ padėjo keliems „Tesla“ savininkams dėl draudimo išmokų, įrodydama, kad jie nebuvo kalti dėl kai kurių avarijų, kurias užfiksavo integruota „Dashcam“ sistema.

Norėdami suaktyvinti „TeslaCam“ ir „Sentry Mode“ funkcijas, elektromobilių savininkai turi prijungti atminties įrenginį prie „Tesla“ ir aktyvuoti funkcijas nustatymuose.

 

Iš pradžių „Tesla“ savininkai, norėdami peržiūrėti filmuotą medžiagą, turėjo paimti tą atminties įrenginį ir prijungti prie kompiuterio.

Kiek anksčiau „Tesla“ išleido naują automobilio „Sentry“ režimą, palengvinantį filmuotos medžiagos peržiūrą.

Dabar pastebėti keli programinės įrangos atnaujinimai, kurie rodo, kad „Tesla“ ruošiasi leisti automobilių savininkams nuotoliniu būdu tiesiogiai matyti tai, ką jų automobiliai mato per savo autopiloto kameras.

Kažin ar tai bus naudinga funkcija, tačiau tai yra viena iš tų „Tesla“ funkcijų, kuri yra tiesiog šauni, ir tikėtina, kad kai kurie kūrybingi „Tesla“ savininkai ras įdomių jos panaudojimo būdų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()