„Bitcoin“ pasiekė dar vieną įspūdingą rekordą, o tolesnė prognozė peržengia visas ribas  (24)

Pagal „CoinDesk“ reitingus, „Bitcoin“ pirmą kartą vos per mėnesį perkopė 40 000 JAV dolerių ribą, padvigubinęs savo gruodžio mėnesį pasiektą rekordinę 20 000 JAV dolerių vertę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bitcoin“ kriptovaliutos vertė šiuo metu siekia 40 886 JAV dolerius. Šis rekordas pasiektas praėjus kelioms dienoms po to, kai sekmadienį kriptovaliuta pasiekė visų laikų rekordą – daugiau nei 34 800 JAV dolerių – tai buvo ir 12-osios „Bitcoin“ sukūrimo metinės.

„Bitcoin“ tampa priemone apsisaugoti nuo infliacijos, nuvertėja JAV doleris

„JP Morgan“ investicinių bankų analitikai teigė, kad kriptovaliutos vertė gali išaugti net iki 146 000 JAV dolerių, jeigu ji sustiprins savo besiformuojančią reputaciją kaip perspektyvią alternatyvą auksui, praneša „The Guardian“.

 

Analitikų teigimu, „Bitcoin“ tapo investuotojų, norinčių apsidrausti nuo infliacijos, galimybe, kurie yra nepatenkinti nuvertėjusia JAV dolerio verte.

Skeptikai teigia, kad „Bitcoin“ trūksta prigimtinės vertės, tačiau nuolatinis jo vertės kilimas kalba pats už save

 

Skeptikai įspėja apie kriptografijos bumą, teigdami, kad „Bitcoin“ neturi jokios prigimtinės vertės. Tačiau vyriausiasis „AvaTrade“ rinkodaros analitikas Naeemas Aslamas teigia, kad „Bitcoin“ vertės kilimas kalba pats už save.

Analitiko teigimu, kitas „Bitcoin“ etapas bus, kai kriptovaliuta perkops 50 000 JAV dolerių ribą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (24)