Paklauskite Einšteino: skaitmeninė genijaus versija atsakys į jūsų klausimus (Video)  ()

Skaitmeninis Einšteinas naudoja dirbtinį intelektą, leidžiantį judėti ir kalbėti praktiškai realiuoju laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasisveikink su Albertu Einšteinu. Ir jis pasisveikins su jumis. Na, bent jau skaitmeninta Einšteino versija.

Garso turinio gamybos įmonė „Aflorithmic“ kartu su „UneeQ“ sukūrė garsaus genijaus Alberto Einšteino skaitmeninę versiją.

Ši koncepcija naudoja „Uneeq“ simbolių perteikimą, kad Einšteinas atrodytų nepaprastai realistiškas. Taip pat pažangus skaičiavimo žinių variklis veikia kaip naujos Einšteino smegenys. Dirbtinis intelektas geriausioje savo versijoje!

Komanda savo projektui pasirinko Einšteiną, nes jis yra žinomas, buvo tikras genijus, domėjosi technologijomis ir dauguma žmonių norėjo užmegzti su juo pokalbį.

Ir dabar jie gali tai padaryti.

„Uneeq“ ir „Alforithmic“ darbų dėka Einšteino galite paklausti beveik visko. Pradedant fizikos sąvokomis ir baigiant asmeninio gyvenimo temomis, Vokietijoje gimusio genijaus skaitmeninė versija atsakys į jūsų klausimus.

 

Viena iš kebliausių projekto dalių, pasak komandos, buvo sukurti kuo realistiškesnį Einšteino balsą.

Šiuo atžvilgiu komanda ėmėsi šiek tiek papildomų veiksmų laisvės. Atsižvelgiant į tai, kad Einšteinas turėjo gana storą vokišką akcentą ir kad jo kalbų įrašai nebuvo labai aiškūs, komanda nusprendė palengvinti jo akcentą, kad jį būtų lengviau suprasti.

 

Kitas žingsnis taip pat buvo labai svarbus: užtikrinti, kad į skaitmeninę versiją būtų atsakyta patikimu laiku. Galų gale patirtis turėtų būti tarsi kalbant su realiu asmeniu, o ne su užstrigusia kompiuterine sistema.

Galų gale sintezuojamas Einšteino balsas turi lengvesnį vokišką akcentą, tačiau vis tiek išlaiko draugišką, lėtą ir šiek tiek aukšto lygio genijaus balsą bei kalbėjimo būdą. Be to, jis atsako beveik realiuoju laiku – per mažiau nei tris sekundes.

Taigi, dabar galite „pasikalbėti“ su pačiu Albertu Einšteinu per „Digital Einstein Experience“ ir užduoti jam aktualiausius klausimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()