„Leica“ pristato savo pirmąjį išmanųjį telefoną - „Leitz Phone 1“: „Snapdragon 888“, odinis korpusas ir įspūdingų specifikacijų kamera (Foto, Video)  (1)

Dar gegužę Japonijos plataus vartojimo elektronikos prekės ženklas „Sharp“ paskelbė tik Japonijoje išleistą naują išmanųjį telefoną „Aquos R6“, sukurtą kartu su vokiečių kamerų veteranu „Leica“. Dabar „Leica“ iš esmės pakeitė ir šiek tiek perpakavo tą įrenginį, ir pristato savo pirmąjį išmanųjį telefoną „Leitz Phone 1“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuo pat jos išradimo fotografija buvo daug kartų ir įvairiais būdais transformuota, o šio proceso pabaigos jokiu būdu nematyti“, – sakė „Leica“ generalinis direktorius Matthiasas Harschas.

„Vaizdai, užfiksuoti išmaniuoju telefonu, tapo momentinio bendravimo metodu, vaizdine kalba be apribojimų. Mūsų klientai sujungia išmaniuosius telefonus ir „Leica“, kad patenkintų bet kokios konkrečios situacijos poreikius, tą akimirką ir norimą rezultatą. Atsižvelgiant į mūsų pirmaujančią patirtį optinės inžinerijos, dizaino, vaizdo gavimo programinės įrangos srityse ir mūsų patirtis su vartotojais, mūsų išmanusis telefonas yra logiška pasekmė, kuri dar labiau pabrėžia „Leica“ inovacijų galimybes“.

„Leitz Phone 1“ buvo pristatytas kaip duoklė bendrovės įkūrėjui Ernstui Leitzui ir yra parduodamas tik Japonijoje. Jame pateikiamos pagrindinės „Aquos R6“ specifikacijos.

 

Tai reiškia aštuonių branduolių „Snapdragon 888“ procesorių su 5G ir „Wi-Fi 6“ ryšiu, 12 GB RAM ir 256 GB vidinę atmintį, 6,6 colio 1 260 x 2 730 pikselių OLED ekraną ir „Android 11“ OS.

Pagrindinė kamera gauna įspūdingą 1 colio 20,2 MP CMOS vaizdo jutiklį ir f/1,9 diafragmos derinį su elektroniniu vaizdo stabilizavimu ir automatiniu fokusavimu esant silpnam apšvietimui su 6 kartų skaitmeniniu priartinimu.

 

Priekinė asmenukių kamera pasižymi 12,6 MP, f/2,3 diafragma ir 78 laipsnių matymo kampu.

Kuo „Leitz Phone 1“ skiriasi nuo „Aquos R6“?

„Leitz Phone 1“ gauna odinį korpusą tiesiai iš „Leica“ dizaino studijos Vokietijoje, pasižymintį minimalistine estetika. Aliuminio korpusas iš anoduoto sidabro elegantiškai derinamas su matiniu juodu „Gorilla“ stiklu. Telefone siūlomos įvairios nuotraukos iš „Leica Fotografie International“ galerijos.

Pagrindinis kameros modulis dabar yra apskritas kaip fotoaparato objektyvas ir netgi yra su apsauginiu dangteliu, kuris tvirtinasi magnetu. Kamera gali gaminti tiek RAW, tiek JPEG failų formatus, o „Leica“ įtraukė nuosavą „Leitz“ vaizdo variklį, kuris pažadėjo „moderniausią bokeh, spalvų korekciją, briaunų tobulinimą ir tikrovišką triukšmo mažinimą“.

 

Funkcija „Leitz Looks“ šiuo metu siūlo nespalvotus vaizdus, pagrįstus bendrovės „M Monochrom“ fotoaparatu. Bendrovė pridės daugiau režimų vėliau atnaujindama programinę įrangą.

„Leitz Phone 1“ buvo pagamintas išskirtinai Japonijos rinkai ir kainuoja 187 920 JPY (apie 1700 JAV dolerių).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(7)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: