Įspūdinga 2021 m naujiena - pristatytas pirmasis žaidimų monitorius su HDMI CEC! Galybė naujausių technologijų už labai gerą kainą (Video, „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“)  ()

Karščiausia 2021 m naujiena: oficialiai anonsuotas naujas aukščiausios klasės žaidimų monitorius „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“.

Pirmasis žaidimų monitorius su HDMI CEC!

Unikalios Smart Gaming funkcijos ir daugybė kitų funkcijų.

34" | 21:9 | UWQHD | 1000R | Rapid Boost | 165Hz + 1ms | HDR400 | RGB

True Color Sync | 10-bit (8-bit+FRC) | 92,7% DCI-P3 | 117,8% SRGB | 550 nit'ų

Gaming OSD (On Screen Display) APP | CEC Profile | Mobile Projector | PBP/PIP/SPLIT


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ - aukščiausios klasės žaidimų monitorius

Žaidimų bendruomenei MSI produktai yra puikiai žinomi ir jie visada į šią dinamišką rinką atnešdavo inovacijas, naujus technologinius sprendimus ir kažką tokio, ko dar nebuvome matę.

Ne išimtis ir štai šis lenktas žaidimų monitorius - „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“.

Įspūdingai atrodantis, 34 colių įstrižainės MSI žvėris stebina kone kiekvienu aspektu bei įdiegtomis technologijomis ir galimybėmis.

Juolab, kad Lietuvoje jis su 24 mėn. garantija kainuoja apie 800€.

„MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ yra 34 colių įstrižainės ir UWQHD (3440X1440) raiškos lenktas (21:9) 1000R monitorius.

Ši 2021 metų naujiena tiesiog prikimšta naujausių ir įspūdingiausių technologijų, štai svarbiausios iš jų.

1000R. Šiuo metu rinkoje yra gana didelis lenktų monitorių pasirinkimas ir lenktumo rodiklis yra labai svarbus parametras.

1000R reiškia išlenktą vieno metro spindulį. Kuo mažesnis skaičius, tuo labiau išlenktas monitorius ir platesnis matymo laukas.

Gamintojas teigia, kad būtent toks 1000R yra pats tinkamiausias standartas žmogaus akims. Žaisdami žaidimus, dirbdami ar žiūrėdami vaizdo įrašą galite mėgautis labiausiai įtraukiančia patirtimi ir akys nuolat išliks žvalios bei darbingos.

Rapid Boost. Įspūdingai atrodo ir kiti monitoriaus parametrai bei palaikomi inovatyvūs sprendimai.

Pavyzdžiui, Rapid Boost technologija, dėl kurios turime 165Hz vaizdo atsinaujino dažnį su vos 1ms atsako laiku.

HDR400 + 10 bits. Ir papildomai HDR400 + 10 bits – šis monitorius praėjo VESA HDR Display 400 sertifikavimo procesą ir tai reiškia, kad MSI monitorius užtikrina maksimaliai realistiškas spalvas. Tuo pačiu ir apsaugodamas akis nuo žalingo mėlynos šviesos poveikio.

HDMI CEC. „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ yra pirmasis žaidimų monitorius, kuris siūlo HDMI CEC (Consumer Electronics Control) funkciją. 

Dėka šios integruotos HDMI CEC technologijos, prijungus monitorių prie „PlayStation“ arba „Switch“ valdiklių, pastaraisiais galima pažadinti ekraną esant įvairiems režimams. Tad su žaidimų konsolėmis ant šio monitoriaus žaisti dar patogiau ir smagiau.

True Color Sync - akivaizdus privalumas. Prie šio monitoriaus galima prijungti kitus įrenginius - kompiuterius, monitorius ir kt - ir taip juos pilnai sinchronizuoti bei dėka True Color Sync gauti aukščiausios kokybės vaizdą, visiškai neprarandant pirminio rodomų vaizdų ryškumo, sodrumo, spalvų gamos ir t.t.

Puikus dalykas tiek žaidžiant, tiek ir žiūrint filmus ar darbuojantis.

Gaming OSD (On Screen Display) APP - dar viena šio monitoriaus įdomybė. 

„MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ turi specialią programą, kurioje labai patogu keisti visus ekrano parametrus ir taip jį prisitaikyti prie asmeninių poreikių.

Beje, yra ir CEC Profile – kuriame galima pridėti skirtingus įrenginius, kuriems yra nurodyti skirtingi parametrai, ir sekantį kartą juos prijungus monitorius automatiškai perjungs Jums reikiamus parametrus. Labai patogi funkcija.

RGB. Kaip ir priklauso tikram žaidimų monitoriui, taip ir čia turime RGB šviesų palaikymą. Pilnas jų valdymas ir keitimas pagal asmeninius poreikius ir tą galima daryti tiek pačiame monitoriuje, tiek ir suporavus su kitais Mystic Light programėlę palaikančiais įrenginiais.

Kalbant apie „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ išmatavimus, svorį, jungtis ir kitus įprastus parametrus, tai  visą išsamią informaciją rasite šiame gamintojo puslapyje.

Jungtys. Verta paminėti tai, kad čia turime 54W monitorių su 92,7% DCI-P3 bei 117,8% SRGB ir gausa jungčių:

  • 2x USB 3.2 Gen1 Type A
  • 1x USB 3.2 Gen1 Type B
  • 1 x 3.5mm
  • 1x DP (1.4)
  • 2x HDMI (2.0)
  • 1x USB Type C (DisplyPort Alternate)

Šis „MSI ARTYMIS“ serijos žaidimų monitorius palaiko C tipo USB jungtį, leidžiančią maitinti įrenginius (iki 15 W) ir lengvai prisijungti prie bet kurio įrenginio.

Mobile Projector. Prie visų jau paminėtų dalykų šis MSI monitorius dar papildomai suteikia labai įdomių dalykėlių.

Pavyzdžiui, Mobile Projector režimą. Tai yra specialiai sukurtas režimas, kad besidarbuojant prie monitoriaus tuo pačiu metu galima būtų matyti ir tai, kas vyksta mobilaus telefono ekrane.

Šauni funkcija ir ekranas automatiškai taip pasikeičia, kad pilnai telpa visas vaizdas. Trumpai tariant, tuo pačiu metu galima žaisti/dirbti/žiūrėti filmą ir pan. ir kalbėtis su paskambinusiuoju. Maksimaliai išnaudoti laiką.

PBP/PIP/SPLIT. Iškart pereiname ir prie PBP/PIP/SPLIT režimų. „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ ekraną galima skaldyti taip, kaip konkrečioje situacijoje labiausiai reikia. 

Labai šaunus dalykas, ypač programuotojams, dirbantiems su dideliu kiekiu duomenų, Video medžiagos kūrėjams ir visiems, kuriems vienu metu ekrane reikia matyti keletą skirtingų duomenų langų.

Dirbtinis intelektas. Gamintojas teigia, kad pasitelkus DI (dirbtinio intelekto) suteikiamas galimybes - mėgavimasis žaidimais pasiekia maksimumą.

MSI įdiegtas DI sugeba automatiškai eliminuoti aplinkos triukšmą ir taip žaidimo metu vykstantis bendravimas su kolegomis, siekiant įgyvendinti žaidimo tikslus, tampa maksimaliai komfortiškas.

Optix Scope. Čia turime ir Optix Scope techninį sprendimą. Niekaip nepavyksta nušauti lakstančio priešininko? Šis techninis sprendimas automatiškai padės taikinį tiesiai ant varžovo ir beliks jį eliminuoti. 

Night Vision - dar  viena puiki savybė ir jau iš pavadinimo galite suprasti, kad ekrane aktyvuojamas naktinis matymas. Tad veiksmui vykstant tamsoje, viskas bus matoma dar geriau. Puikus dalykas, galintis nulemti žaidimo pergalę.

MSI Console Mode - leidžia prie šio „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ monitoriaus prijungti PS5 žaidimų konsoles ir gauti maksimaliai aukščiausią vaizdo raišką. 

Konsolės režimas gali QHD monitoriuje automatiškai priimti 4K signalus ir vienu metu palaikyti HDR. Tai suteikia geriausią žaidimų patirtį ir leidžia mėgautis konsolių žaidimais net naudojant QHD monitorių.

Apibendrinant, „MSI MPG ARTYMIS 343CQR“ - aukščiausios klasės lenktas žaidimų monitorius už labai gerą kainą, įvertinant kiek visokių technologijų jis yra prikimštas. Įspūdinga raiška, galimybės ir puikūs apžvalgininkų vertinimai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()