LG „One: Quick“ – inovatyvus bendravimo sprendimas naujam darbo modeliui  ()

Pastaraisiais metais vis daugiau darbuotojų pereina dirbti nuotoliniu būdu. Lietuvoje per pandemiją daugiau nei 46% žmonių bent dalį savo darbo atliko iš namų. Atsižvelgdami į didėjančią profesionalios darbo įrangos paklausą, idealiai tinkančios ir darbui namuose, „LG Electronics“ (LG) pristato LG „One: Quick“ interaktyvių ekranų ir produktyvumo sprendimų seriją. Ja siekiama pakeisti žmonių bendravimą naujoje nuotolinio darbo realybėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LG „One:Quick“ sudaro „One:Quick Works“ (modelis 55CT5WJ), „One:Quick Flex“ (modelis 43HT3WJ) ir „One:Quick Share“ (modelis SC-00DA), specialus belaidis ekrano bendrinimo sprendimas.*

„One:Quick Works“ yra pažangus 55 colių 4K UHD vaizdo konferencijų ekranas ir universalus produktyvumo įrankis, tinkamas naudoti įvairiose darbo vietose, pvz., konferencijų salėje. „One:Quick Flex“ su 43 colių 4K UHD jutikliniu ekranu yra suprojektuotas su kilnojamu stovu, kad būtų pritaikomas įvairiems naudojimo scenarijams visų tipų įmonėse.

Abu modeliai sukurti „Windows“ platformos pagrindu ir yra suderinami su didžiule vaizdo konferencijų programų ir bendradarbiavimo įrankių biblioteka. Susieti su „One:Quick Share“ naudotojai gali lengvai ir greitai belaidžiu ryšiu prijungti nešiojamuosius kompiuterius prie suderinamų LG skaitmeninių ekranų.

„One:Quick Works“ – maksimalus produktyvumas

LG „One:Quick Works“ – tai puikus sprendimas bet kuriai konferencijų erdvei, nes užtikrina nenutrūkstamą interaktyvų bendravimą, kad darbo susitikimai vyktų sklandžiai ir produktyviai. 2021 m. „Red Dot“ apdovanojimo laimėtojas, šis „viskas viename“ sprendimas turi integruotą „Windows“ kompiuterį, raiškią 4K UHD vaizdo kamerą, mikrofoną, garsiakalbį ir skaitmeninę lentą.

 

Be LG integruoto vaizdo konferencijų sprendimo „One:Quick Remote Meeting“ naudotojai taip pat gali naudoti ir sparčiuosius klavišus, kad be vargo įdiegtų populiarias vaizdo konferencijų ir bendradarbiavimo programas, tokias kaip „Teams“, „Webex“ ir „Zoom“, ir akimirksniu padidintų produktyvumą. Didelio jautrumo mikrofonas veiksmingai, su minimaliu foniniu triukšmu, priima balsus, nutolusius iki šešių metrų, o 3840 x 2160 raiškos vaizdo kamera automatiškai seka ir fokusuojasi į kalbantį asmenį. Ir vaizdo kamerą, ir mikrofoną galima lengvai išjungti, jei reikia privatumo ir ramybės.

„One:Quick Works“ taip pat siūlo lengvai naudojamas valdymo ir kontrolės funkcijas. LG „One:Quick Remote Meeting“ vaizdo konferencijų programa, pilnai parengta ir nemokama pirmuosius šešis mėnesius, sklandžiai veikia su „One:Quick Works“, kad būtų galima dalintis įvairių formatų dokumentais, realiuoju laiku atlikti interaktyvius brėžinius ir automatiškai nustatyti, kas kalba kitoje pusėje.

„One:Quick Flex“ – maksimalus universalumas

 

LG „One:Quick Flex" skirtas įvairiems naudojimo verslui scenarijams, tokiems kaip nedidelių grupių susitikimai, individualios diskusijos ir prezentacijos grupėms, taip pat jis puikiai tinka ligoninėms, mokykloms ir namams, kur žmonės gali dirbti, mokytis ar bendrauti su kitais asmenimis nuotoliniu būdu.

Vaizdo kamera fiksuoja platų 88 laipsnių matymo lauką, ekraną galima pasukti, kad jis veiktų tiek kraštovaizdžio, tiek portreto režimu, o jame įdiegtas suskaidytos peržiūros režimas leidžia lengviau atlikti kelias užduotis vienu metu. Mikrofonas ir vaizdo kamera, intuityvi sąsaja, visapusiškas lietimui jautraus rašiklio palaikymas ir skaitmeninės lentos funkcija užpildo paketą. „One:Quick Flex“ galima pritvirtinti prie kilnojamo stovo, kad jį būtų lengva perkelti iš bendros susitikimų erdvės į generalinio direktoriaus kabinetą ir surengti svarbią vaizdo konferenciją.

 

„One:Quick Share“ – belaidis ekrano bendrinimas

LG „One:Quick Share“ leidžia naudotojams be vargo bendrinti savo nešiojamojo kompiuterio ekranus su suderinamais LG skaitmeniniais ekranais. Po paprasto prijungimo proceso naudotojai gali bendrinti kompiuterio ekraną tiesiog paspausdami mygtuką ant „One:Quick Share“ USB saugumo rakto. Taip pat paprasta perjungti ir informacijos šaltinio įrenginį – vienu metu prie LG skaitmeninių ekranų galima prijungti iki keturių informacijos šaltinių. Naudojant „One:Quick Share“ galima reguliuoti prijungtų LG skaitmeninių ekranų nustatymus, tokius kaip garso stiprumas, vaizdo režimas ir ekrano ryškumas, nenaudojant nuotolinio valdymo pulto.

„Kaip rinkos lyderė, kurianti sprendimus verslui, LG visada stengiasi pateikti apgalvotai suprojektuotus, technologiškai pažangius gaminius, kad darbas būtų produktyvesnis ir patogesnis“, – sakė „LG Electronics Business Solutions Company“ vyresnysis viceprezidentas ir skaitmeninių ekranų padalinio vadovas Paik Ki-mun. „Mūsų naujoji „One:Quick“ serija – tai sprendimas, gimęs iš naujos realybės, kuri privertė mus mąstyti nestandartiškai. Tikimės, kad suteikdami klientams naujų būdų bendrauti ir atlikti darbus, padėsime jiems geriau suderinti darbą ir gyvenimą bei jais mėgautis.“

 

Naujausia LG pažangių ekranų sprendimų gaminių kolekcija sukurta taip, kad užtikrintų intuityvią patirtį, gerinančią produktyvumą ir bendradarbiavimą, kad bendravimas biure taptų dar paprastesnis ir patogesnis. LG „One:Quick“ seriją nuo šio mėnesio bus galima įsigyti Korėjoje, o vėliau ir pagrindinėse Šiaurės Amerikos, Europos bei Azijos rinkose.

*Suderinamas su tam tikrais LG skaitmeniniais ekranais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: