Pamatykite, kaip mechanikai sunaikina visureigį savo sukurtu egzoskeletu iš filmo „Svetimas“ (Video)  ()

Išskyrus vandenilio kuro elemento antgalį, egzoskeletas yra gana ištikimas originalui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Džeimsas Kameronas sugalvotų pratęsti filmo „Svetimas“ frančizę, jam nereikėtų nė akimirkos galvoti apie „P-5000 Powered Work Loader“ veikimą. Jis galėtų tiesiog išsinuomoti jį iš „Hacksmith Industries“ ir panaudoti jį savo filmui, nes po daugelio metų sunkaus darbo „Power Loader“ yra tikras dalykas.

Džeimso Kamerono ir filmo „Svetimas“ franšizės pristatyti tikriausiai nereikia, todėl pakalbėkime apie „Power Loader“  kūrėjus. „Hacksmith Industries“ yra „YouTube“ kanalas, kuriame pamatysite dalykus, apie kuriuos skaitėte ar matėte filmuose.

Nuo Gimlio kirvio iki Kapitono Amerikos skydo, nuo Betmeno ginklo, išaunančio kablį iki šviesos kardų – šie vaikinai ne tik sukūrė šiuos dalykus realiame gyvenime, bet ir paaiškina, kaip jie tai padarė.

„Power Loader“ projektas iš tikrųjų buvo vykdomas trejus metus ir dabar, kai jis baigtas, komanda šį egzoskeletą kruopščiai išbandė.

„Hacksmith Industries“ versija yra varoma 67,1 AG dyzeliniu varikliu, kuris gali generuoti 136 litrų hidraulinį srautą esant 3000 PSI (210 kg/cm2) slėgiui. Jis gali judėti didžiausiu 12 km/h greičiu, o dvi svirtys juda 13 laipsnių kampu, valdydamos iki 3 265 kg sveriančius krovinius.

 

Palikus specifikacijas nuošalyje, svarbiausia „Power Loader“ detalė yra ta, kad nors jis atrodo kaip tvirtas statybinis įtaisas, visa konstrukcija yra žmogaus dydžio egzoskeletas.

Kaip aktorė Sigourney Weaver darė filme „Svetimas“, žmogus iš tikrųjų gali įšokti į šį įtaisą ir judėti gabendamas krovinius ir padėdamas juos į reikiamą vietą.

Tačiau tikrasis tokio sunkiasvorio keltuvo išbandymas yra jo sugebėjimas kovoti su bjauriai atrodančiomis piktomis būtybėmis iš tolimų planetų. Taigi, „Hacksmith Industries“ nedelsdama ėmėsi darbo, kad pamatytų, ką jie gali sugadinti su šiuo monstru, o visa tai galite pamatyti žemiau esančiame vaizdo įraše.

 

Tačiau turime vieną pastebėjimą. Šis „Power Loader“ vis dar varomas dyzelinu, nors turėtų veikti su vandeniliniu kuru. 

Tuo tarpu jų „YouTube“ kanale galite rasti daugiau informacijos apie kitą mokslinės fantastikos elementą, vadinamą „Cybertruck“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(8)
(11)

Komentarai ()