Dėl galimos saugos problemos „Electrolux“ atšaukia tam tikrus „Electrolux Pure F9“ belaidžius siurblius  ()

„Electrolux“ prašo klientų, įsigijusių tam tikrų „Electrolux Pure F9“ serijos numerių belaidžius siurblius, nebenaudoti jų dėl galimo su naudotojų saugumu susijusio defekto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minimų dulkių siurblių savininkai gali pasitikrinti, ar jų įsigytas prietaisas patenka į šį sąrašą gamintojo interneto svetainėje šiuo adresu.

To priežastis yra gaminyje naudojamo komponento defektas, kuris tam tikromis aplinkybėmis gali sukelti perkaitimą ir dulkių siurblio užsidegimą. Paveiktų modelių savininkų prašoma susisiekti su vietos „Electrolux“ atstovybe, kad gautų informacijos, kaip grąžinti gaminį, ir sužinotų apie vartotojams siūlomas sprendimo galimybes (pvz., gaminio pakeitimą). Perkaitimas laikomas rimtu pavojumi, dėl kurio gaisras gali išplisti į gretimas degias medžiagas.

„Iki šiol nebuvo pranešta apie jokį susijusį asmens sužalojimą ar žalą turtui. Vis dėlto į šį klausimą žiūrime labai rimtai, nes „Electrolux“ vartotojų saugumas yra svarbiausias mūsų prioritetas. Nusprendėme nedelsiant atšaukti visus paveiktus šios grupės gaminius“, – sako Gintautas Vaitekonis, „Electrolux“ generalinis vadovas Baltijos šalyse.

Jeigu modelio ir gaminio numeris (PNC) sutampa ir jeigu jis patenka į anksčiau nurodytą serijos numerio (SN) intervalą, vartotojai turi nedelsdami nutraukti prietaiso naudojimą, laikyti jį atskirai nuo įkrovimo stotelės ir ištraukti įkrovimo stotelės kištuką iš elektros lizdo. Pasitikrinti savo prietaiso modelį, gaminio (PNC) ir serijos (SN) numerius galima gaminio etiketėje, esančioje už siurblio ciklono bloko.

 

„Electrolux“ vietos atstovybė taip pat susisieks su paveiktais vartotojais turimais kontaktais, kad pateiktų jiems aiškias instrukcijas, kaip grąžinti gaminį, ir informuotų apie galimus sprendimo būdus (pvz., gaminio pakeitimą kitu prietaisu).

Jei vartotojų prietaiso modelis ir gaminio numeris (PNC) atitinka nurodytus, serijos numeris (SN) patenka į nurodytą diapazoną, o vietinė „Electrolux“ atstovybė dar nesusisiekė, prašoma paskambinti telefonu +37052106621. „Electrolux“ darbuotojai suteiks reikalingus nurodymus, kaip grąžinti gaminį ir gauti kompensaciją.

Galimas gaminio perkaitimas gali įvykti tik tada, kai gaminys yra naudojamas, o ne įkrovimo ar budėjimo režimu. Prašoma atkreipti dėmesį, jog kitų serijos numerių „Electrolux Pure F9“ gaminiai minėto pavojaus nekelia.

 

„Electrolux“ nuoširdžiai apgailestauja už galimai sukeltus nepatogumus.

„Electrolux“ yra daugiau kaip 100 metų skaičiuojanti, pirmaujanti pasaulinė buitinės technikos ir elektros prietaisų gamintoja. Atstovaudama savo prekių ženklus, įskaitant „Electrolux“, „AEG“ ir „Frigidaire“, kompanija kasmet parduoda apie 60 mln. namų apyvokos prekių maždaug 120-yje rinkų. 2020 m. „Electrolux“ pardavimai siekė 116 mlrd. Švedijos kronų, o visame pasaulyje dirbo 48 000 žmonių. Daugiau informacijos rasite www.electroluxgroup.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()