[Karšta tema] Ukraina skelbia apie dar vieną herojų, kuris tiesiog šienauja rusų karius (Foto)  (4)

Dar viena miesto legenda, kilusi iš praėjusio vakaro kovos Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-02-26 [Karšta tema] Ukraina skelbia apie dar vieną herojų, kuris tiesiog šienauja rusų karius (Foto)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainai labai reikia naujų herojų, ypač dabar, kai jie tiesiogine prasme kovoja už visą savo šalies išlikimą. Patys miestiečiai išėjo į gatves su kulkosvaidžiais pasiruošę ginti savo teritoriją.

Tačiau Ukrainos kariuomenė yra ta, kuri šiuo metu patenka į daugybę antraščių, įskaitant „Kijevo vaiduoklį“. Ukrainos oro pajėgų pilotas, numušęs 6 Rusijos lėktuvus, šiąnakt galimai numušė dar 5. Dabar pranešama apie naują kareivį – herojų, kuris kaunasi ant žemės. Nors tai vis dar nepatvirtinti pranešimai, labai malonu matyti, kaip įnirtingai ukrainiečiai gina savo teritoriją.

Remiantis pranešimais internete, Ukrainos armijos narys yra pramintas „Ukrainos pjovėju“ (arba „Ukrainos giltine“) dėl jo iki šiol neįprastai didelio nužudymų skaičiaus. Remiantis šiais pranešimais, šis naujas herojus vos per dvi dienas nužudė 20 žmonių. Akivaizdu, kad socialiniuose tinkluose paskelbtoje nuotraukoje uždengtos jo akis, kad būtų apsaugota jo tapatybė.

Šis herojus sugrąžina prisiminimus apie kitą Antrojo pasaulinio karo herojų, kuris buvo žinomas kaip „Baltoji mirtis“. Tai buvo suomių snaiperis. Ūkininkas Simo Hayha tapo pražūtingiausiu snaiperiu pasaulyje, iš viso nužudęs 700 priešo karių.

 

Šiam naujajam snaiperiui vis dar trūksta 700 patvirtintų nužudymų, kuriuos Hayha įvykdė savo laiku, tačiau konfliktas gali užsitęsti ir jis turės daugiau galimybių apsaugoti savo bendrapiliečius nuo Rusijos invazijos.

 

Kad būtų aišku, „Ukrainos Reaper“, kaip pranešama, yra snaiperis. Be to, visa ši informacija vis dar nepatvirtinta, bet vis tiek verta ją pranešti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(4)
(81)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: