[Žinios trumpai] "Putino armijoje prasidėjo visiškas chaosas. Okupantai šaudo vieni į kitus, kad patektų į ligoninę"  ()

Rusijos kariuomenė ir toliau žaloja save, kad būtų hospitalizuota, o ne kovotų su Ukraina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-20 [Žinios trumpai] "Putino armijoje prasidėjo visiškas chaosas. Okupantai šaudo vieni į kitus, kad patektų į ligoninę"  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša Ukrainos saugumo tarnyba, informuoja Censor.NET .

Perimtuose pokalbiuose teigiama, kad "Putino armijoje prasidėjo visiškas chaosas. Okupantai šaudo vieni į kitus, kad patektų į ligoninę. Nes jie turi slėptis apkasuose be maisto, vandens ir ginklų, laukdami savo mirties".

"Mes pakliuvome patys, bl * d. Mes kaip kiškiai bėgame, bl * d, per minų lauką. Miegame apkasuose, bl * d", - sako okupantas, norintis bet kokia kaina atsigulti į ligoninę, – rašoma žinutėje.

Anot SBU, agresoriaus žmona jam pataria „susilaužyti koją, kad patektum į ligoninę, ir nesikauti. Visur sakoma – tu mokymuose. Kokie na... mokymai? Gali ten pasilikti... Susilaužyk koją ir būsi išsiųstas į ligoninę."

 

"Nežinia, ar karys pasinaudos tokiais patarimais. Tačiau galime pasakyti viena: atsižvelgiant į Ukrainos kariuomenės ir žmonių ryžtą, užpuolikai turi mažai pasirinkimo: susilaužyti kojas arba žūti. Arba - tiesiog pasiduoti", - sakė SBU atstovas. 

Jau seniau buvo skelbiama, kad Rusijos kariai renka ukrainietiškus šovinius ir jais vieni kitiems šauna į kojas. Taip patenkama į ligoninę ir išvengiama įtarimo dėl dezertyravimo. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: