[Žinios trumpai] Visoje Baltarusijoje prasidėjo masinis judėjimas prieš dalyvavimą kare su Ukraina, Lukašenka imasi veiksmų (Foto)  (2)

Baltarusijoje vyksta masinis judėjimas prieš dalyvavimą Rusijos ir Ukrainos kare. Visoje šalyje skelbiami lankstinukai „Gyvenk dėl Baltarusijos, o ne mirk už Rusiją“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-22 [Žinios trumpai] Visoje Baltarusijoje prasidėjo masinis judėjimas prieš dalyvavimą kare su Ukraina, Lukašenka imasi veiksmų (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai savo „Facebook“ puslapyje pareiškė politikos ekspertė Svetlana Kušnir, informuoja Censor.NET.

„Kiemuose ir prieangiuose, skelbimų lentose baltarusiai iškabino lapelius: „Gyvenk už Baltarusiją, o ne mirk už Rusiją“ su raginimu atsisakyti mobilizacijos. Draugai pasakoja, kad Minske tokių lapelių daug, o tironas Lukašenka įsako komunalininkams juos nuimti ir sunaikinti! Bet ką gali padaryti Lukašenka, jei visoje Baltarusijos Respublikoje prasidėjo masinis žaibiškas judėjimas prieš baltarusių dalyvavimą kare už Rusiją prieš Ukrainą?“ – rašė Kušnir.

 

Ji mano, kad toks „flashmobas“ galėtų būti pirmasis žingsnis link masinių baltarusių protestų prieš Rusijos pradėtą ​​karą.

„Priešinkitės, atsisakykite dalyvauti kruviname Putino nusikaltime! Tegyvuoja Baltarusija! Tebūnie tai pirmasis žingsnis link masinių protestų, smerkiančių Rusijos karą prieš Ukrainą! Kovok, neik mirti, neik žudyti ukrainiečių!“ – į baltarusius kreipiasi Kušnir.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(3)
(146)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: