[Žinios trumpai] Gydytojas Komarovskis įvardijo Putino diagnozę ir tai nieko gero nežada  ()

Gydytojas taip pat paaiškino, kodėl šalies agresorės vadovą laiko „vaiku“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-22 [Žinios trumpai] Gydytojas Komarovskis įvardijo Putino diagnozę ir tai nieko gero nežada  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos gydytojas ir tinklaraštininkas Jevgenijus Komarovskis kalbėjo apie šalies agresorės prezidento Putino sveikatos būklę ir įvardijo galimą jo diagnozę.

Apie tai kalbama jo interviu „Stebėtojui“.

„Žinote, aš norėčiau pasakyti, kad yra šizofrenijos elementų, ir aš ne kartą viešai sakiau, kad tai yra klasikinis šizofrenijos ir velnio derinys, neleidžiantis nuspėti, kas bus toliau“, – sakė jis.

Komarovskio teigimu, iš V. Putino vizualiai nematyti, kad jis „visiškai pametė galvą“.

„Ne, aš tikiu, kad visas psichines problemas, kurias jis turi, sukelia aplinka“, – pridūrė jis.

„Tai yra žmogaus, kuris XXI amžiuje sugeba gyventi be prieigos prie interneto, išskirtinumas, kuris gauna informaciją iš tam tikrų žmonių. Ir tai yra „tėčio sindromas“, informacijos deficito sindromas, esu pasiruošęs vienareikšmiškai tai patvirtinti. Na, nes labai daug dalykų, kuriuos įgarsina Putinas (tai akivaizdu visiems), kertasi su logika ir sveiku protu. Jam labai trūksta informacijos. Kaip vaikas, kuris, užuot tyrinėjęs pasaulį, žiūri apie kiaulytę Pepą, žinote? Kiaulytės Pepos gyvenimas jam žinomas, bet jo kaimynų gyvenimas ne. Maždaug tokioje situacijoje yra Putinas. T. y. jis man yra vaikas“, – apibendrino gydytojas.

 

Anksčiau Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas sakė, kad aukštas pareigas užimantys rusai yra tikri, kad V. Putinas turi sveikatos problemų: daugelis jų nesuvokia jo pastarųjų veiksmų logikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(2)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: