[Žinios trumpai] Ukrainiečiai prie Kijevo sudaužė daugybę Rusijos technikos, į pagalbą atvykosios Rusijos Specialiųjų operacijų pajėgos buvo sumuštos, į nelaisvę pateko jų vadas (Foto)  ()

Netoli Velyka Doroha kaimo Černigovo srityje rusų okupantai prarado 31 karinės technikos vienetą. RF ginkluotųjų pajėgų SSO kapitonas Jevhenas Trofimovas pateko į nelaisvę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai feisbuke paskelbė Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas

„Po daugybės niokojančių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupei, bandančiai išlaikyti placdarmą į rytus nuo Kijevo, Rusijos kariai kapituliavo ir pabėgo.“ – rašoma pranešime.

Butusovo teigimu, 31 vienetas technikos yra tik prie vieno kaimo, kurį Rusijos kariuomenė bandė išlaikyti Kijevo pakraštyje.

"Rusijos vadovybė atvedė Rusijos ginkluotųjų pajėgų Specialiųjų operacijų pajėgų dalinius, kurie taip pat buvo sumušti. Kapitonas Jevgenijus Trofimovas pateko į nelaisvę. Tai jokiu būdu nėra visas rajone sunaikintos ir paimtos rusų technikos sąrašas“, – pridūrė žurnalistas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: