[Žinios trumpai] Ukrainos pajėgos numušė elitinį Rusijos karinį sraigtasparnį – smūgis užfiksuotas dramatiškame vaizdo įraše (Video)  (8)

Dramatiškame vaizdo įraše matomas momentas, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos numuša elitinį Rusijos karinį sraigtasparnį Luhansko srityje Rytų Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-02 [Žinios trumpai] Ukrainos pajėgos numušė elitinį Rusijos karinį sraigtasparnį – smūgis užfiksuotas dramatiškame vaizdo įraše (Video)  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiro Putino kariuomenė sulaukė netikėtos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomosios atakos, o Rusija išstumiama iš kelių anksčiau užgrobtų šalies teritorijų.

Dramatišką kovą šiandien įrodė vaizdo įrašas, kuriame, kaip pranešama, Ukrainos pajėgos numušė Rusijos atakos sraigtasparnį Mi-28. Jame matoma, kaip sraigtasparnio uodega sprogsta ir atitrūksta ore netoli Holubivkos Luhansko srityje Rytų Ukrainoje.

Vaizdo įrašas taip pat žymi pirmąjį vizualinį kovinį Mi-28 (NATO šaukinys „Havoc“) tipo sraigtasparnio praradimą per Rusijos invaziją į Ukrainą.

Klipe matomas rusų sraigtasparnis, šaudantis raketas nedideliame aukštyje virš Luhansko.

Tada sraigtasparnis sulaukia tiesioginio nešiojamos oro gynybos sistemos (MANPAD) raketos smūgio, kuri numuša uodegą.

Atrodo, kad vėliau filmuota medžiaga rodo sudužusį sraigtasparnį, o liudininkai praneša, kad pilotas katapultavosi iš orlaivio.

 

MI-28, pirmą kartą pakilęs į orą 1982 m. yra skirtas ieškoti ir naikinti tankus ir kiti šarvuočiuos , taip pat mažo greičio oro taikinius ir priešo gyvąją jėgą aktyvios ugnies pasipriešinimo sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(2)
(133)

Komentarai (8)