[Žinios trumpai] Nebėra generolų: Zelenskis paskelbė nubaudęs du Ukrainos išdavikus  ()

Su visais išdavikais susitvarkyti nėra kada, bet pamažu visi bus nubausti, pažymėjo šalies vadovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paskelbė atėmęs generolų laipsnį iš buvusio Ukrainos saugumo tarnybos vyriausiojo vidaus saugumo vado Andriaus Naumovo ir Ukrainos saugumo tarnybos Chersono srityje vado Sergejaus Krivoručkos.

Tai teigiama jo vaizdo žinutėje, paskelbtoje prezidento „Telegram“ kanale.

„Šiandien priimtas kitas sprendimas – dėl antiherojų. Dabar neturiu laiko susitvarkyti su visais išdavikais. Bet pamažu jie visi susilauks bausmės“, – sakė Zelenskis.

Jis pabrėžė, kad tiems aukščiausių laipsnių kariams, kuriems kažkas sutrukdė apsispręsti, kur yra jų tėvynė, kurie sulaužys Ukrainos žmonėms duotą karinę priesaiką ginti Ukrainos valstybę, jos laisvę ir nepriklausomybę, „tikrai bus atimti aukščiausi kariniai laipsniai pagal 2014 m. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų drausmės chartijos 48 straipsnį“.

„Atsitiktiniams generolams pas mus toliau ne pakeliui. O tikriesiems didvyriams iš Saugumo tarnybos – tokia pati absoliuti padėka, kaip ir visiems, kurie nuoširdžiai gina mūsų valstybę. Tarp tarnaujančių didvyrių tikrai daug. Ačiū Jums!“.

 

Kovo 30 d. tapo žinoma, kad Anatolijus Fomičevskis, Iziumo miesto tarybos deputatas iš partijos „Opozicinė platforma – už gyvybę“, nuvedė įsibrovėlius į Iziumo pietinę dalį, Charkovo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: