[Žinios trumpai] MI6 agentas: karas baigsis tik po Putino nužudymo, „nėra kito kelio atgal“  ()

Buvęs slaptasis žvalgybos pareigūnas Christopheris Steele'as, kuris 2006–2009 metais vadovavo Rusijos skyriui MI6 Londone, mano, kad karas baigsis tik tada, kai Vladimiras Putinas bus pašalintas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-03 [Žinios trumpai] MI6 agentas: karas baigsis tik po Putino nužudymo, „nėra kito kelio atgal“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinui kelio atgal nėra ir tai sukels problemų diplomatinėms diskusijoms ir deryboms, siekiant užtikrinti taikos susitarimą tarp Rusijos ir Ukrainos.

Steele'as pažymėjo, kad taikos susitarimas su Putinu bus „viena iš didelių problemų, su kuria Vakarai susidurs ateityje“.

Jis pridūrė: „Nesuprantu, kaip galime pasitikėti Putinu bet kokiame taikos susitarime, kuris dabar bus sudarytas, ir nesuprantu, kaip galėtume su juo dirbti, kalbant apie normalų verslą.“

„Galų gale, JAV prezidentas pavadino jį karo nusikaltėliu.“

„Sky News“ žurnalistė Beth Rigby spaudė buvusį šnipą paaiškinti, kaip, jo manymu, konfliktas baigsis, jei taikias derybas sužlugdys Putinas, pernelyg nužengęs į triušių urvą.

Ponas Steele'as atsakė: „Manau, kad tai baigsis kažkokiu susitarimu, bet manau, kad šis susitarimas yra dar labai toli ir manau, kad jame tikriausiai jau nebus Vladimiro Putino. Manau, kad jis gali būti nustumtas iš aukščiausios vadovybės arba netgi gali būti nužudytas jo paties žmonių.“

 

Buvusi JAV Nacionalinio saugumo tarybos direktorė Fiona Hill anksčiau pareiškė, kad Putinas dabar bijo dėl savo gyvybės ir yra „paranojiškas“ dėl pasikėsinimo nužudyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(47)
(2)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: