[Žinios trumpai] Nejau jie tokie idiotai ar visiški melagiai? Po nelaisvės Ukrainoje okupantas pasakė, kad nori grįžti į Rusijos kariuomenę (Video)  ()

Okupantas netikėjo, kad grįš namo iš nelaisvės Ukrainoje, tačiau tai jo nieko neišmokė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gyvenimas rusų kariuomenės nieko nemoko. Okupantas buvo sučiuptas, po to sukeistas su belaisviais ukrainiečiais. Ir, kaip paaiškėjo, samdinys nusprendė grįžti į kovą prieš Ukrainą.

Kaip pažymi „InformNapalm“, po reabilitacijos ir atostogų Andrejus Krendelevas grįš į tarnybą.

26 metų kariškis iš Saratovo srities savo noru pasidavė į nelaisvę Ukrainoje. Po to jis surašė kreipimąsi į rusus, kuriame ragino nekariauti prieš Ukrainą. Bet kažkas nutiko. Nors kariškiai kalbėjo apie baisius žiaurumus, kuriuos įsibrovėliai daro Ukrainos teritorijoje, jis pats vėl ketina grįžti į tarnybą.

Pats kariškis prisipažįsta visiškai netikėjęs, kad galės grįžti į Rusiją. Jis pasakoja, kad į mainų vietą buvo atvežtas su tvarsčiu ant akių ir perduotas Rusijos pusei. Žinoma, tiksliai nežinoma, ar jis vėl bus išsiųstas kovoti su Ukraina. Juk didelė tikimybė, kad šį kartą jis ne tik pasiduos, bet ir atiduos karinę techniką, už tai gaus nemažą atlygį.

 

Primename, kad balandžio 1 dieną Zaporožės srityje įvyko apsikeitimas kaliniais. Buvo paleisti 86 ukrainiečių kovotojai, kuriuos buvo sulaikę užpuolikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(30)
(2)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: