[Žinios trumpai] Ukrainos kariai sulaikė ant miestų bombas mėčiusį pagarsėjusį rusų lakūną - parodė, kas liko iš jo lėktuvo (Video)  (6)

Balandžio 3 dieną Ukrainos kariai sulaikė Rusijos karinių oro pajėgų 159-ojo naikintuvų pulko pilotą Sergejų Jermalovą, kuris bombardavo taikius Ukrainos ir Sirijos miestus, ir nužudė daug žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai savo „Facebook“ puslapyje pranešė Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

„Balandžio 3 dieną Ukrainos oro gynyba numušė Rusijos oro ir kosmoso pajėgų 159-ojo naikintuvų pulko naikintuvą „Su-35C“ (karinis dalinys 45121) prie Iziumo. Oro teroristas majoras Sergejus Jermalovas bandė pabėgti ir pasitraukė daugiau nei 10 km iš katastrofos vietos, tačiau 24-osios brigados kariai, Kulčickio vardo Naconalinės gvardijos bataliono kariai, vietinės teroristinės gynybos ir 81-osios brigados daliniai surengė plataus masto paiešką, dėl kurios 81-osios brigados kariai sulaikė nusikaltėlį“, – sakė Butusovas.

Anot jo, Jermalovas prisipažino ne kartą skridęs bombarduoti Ukrainos miestų. Jis atliko 40 kovinių skrydžių Sirijoje ir 15 – Ukrainoje.

Skrydyje, kurio metu ir buvo numuštas, atliko Ukrainos oro gynybos priemonių paieškos užduotį ir tam tikra prasme atliko užduotį – rado tai, ko norėjo. „Su-35C“ aprūpintas naujausiais Rusijos oro pajėgų elektroniniais ginklais. Lėktuve buvo elektroninė atsakomųjų priemonių stotis, radaras „Irbis“, optinės vietos nustatymo stotis OLS-35, priešradarinės raketos ir valdomos bombos. Iš viso atliko du skrydžius ieškant oro gynybos šaltinių

Prezidentas Putinas ir Rusijos Federacijos Generalinio štabo atstovas Konašenkovas ne kartą pareiškė, kad Ukrainos oro gynyba tariamai buvo visiškai sunaikinta. Tai gerai, toks melas ramina rusų pilotus. Rusijos teroristas Jermalovas tikriausiai nužudė daug civilių gyventojų per smūgius prieš gyvenvietes Sirijoje ir Ukrainoje. Žinoma, tokius nežmoniškus žmones reikėtų vesti į tarptautinį tribunolą, kad visi pasaulio žmonės pamatytų nuosprendį – Rusija teroristinė šalis, Rusijos armija yra plėšikų, serijinių žudikų, prievartautojų gauja, šiuose nusikaltėliuose nėra nieko žmogiško“, – rašė Butusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(149)
(6)
(143)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: