[Žinios trumpai] Ukraina jau žino apie naują „užduotį“, kurią Putinas davė Rusijos generolams Ukrainoje – jei to nepadarys, bus didelis skandalas  ()

Akivaizdu, kad Vladimiro Putino „specialiosios operacijos“ sėkmei Ukrainoje iškilo grėsmė, ir pats diktatorius tai žino. Norėdamas kurį laiką „išsaugoti savo kailį“, Kremliaus vadovas nusprendė Rusijos generolams duoti naują užduotį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-07 [Žinios trumpai] Ukraina jau žino apie naują „užduotį“, kurią Putinas davė Rusijos generolams Ukrainoje – jei to nepadarys, bus didelis skandalas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, Putinas nori, kad Rusijos generolai iki gegužės 7 d. laimėtų „bent kokią pergalę“ Ukrainoje, nes tradicinis Pergalės paradas Maskvoje įvyks gegužės 9 d. Tokį sprendimą Putinas priėmė greičiausiai todėl, kad nuo pat invazijos pradžios jo kariai nesugebėjo kontroliuoti teritorijų, kuriose vyko kautynės, ir patyrė daugybę nuostolių.

Faktas yra tas, kad gegužės 9 d. numatytas paradas, kurį Putinas bet kokiu atveju ketina surengti.

 

Tik klausimas: kokie kariniai daliniai eis per Raudonąją aikšte ir kokia technika? Mat Ukrainos gynėjai sėkmingai įveikė daugyba elitinių kariuomenės ir karinės technikos dalinių, anksčiau dalyvavusių Rusijos Federacijos paraduose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(6)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: