[Žinios trumpai] Dirbtinis intelektas pradėjo didžiausių Rusijos žudikų paiešką, yra pirmieji rezultatai: „Atsiųsk rusų žudikų nuotraukas. Technologijos leidžia surasti visus“  ()

Skaitmeninės transformacijos ministras Fiodorovas tvirtina, kad dauguma Rusijos žudikų, įvykdžiusių žiaurumus Bučoje, Gostomelyje ir Irpene, jau buvo surasti pasitelkus dirbtinį intelektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Censor.NET, Michailas Fiodorovas savo „Telegram“ kanale paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuotas Rusijos armijos specialiųjų pajėgų karininkas Artemas Lazarevas, siunčiantis grobį savo šeimai.

„Atsiųsk rusų žudikų nuotraukas.  Technologijos leidžia surasti visus“, – Fiodorovas kvietė padėti surasti rusus, kurie įvykdė žiaurumus Bučoje.

„Jie apiplėšė ir žudė civilius Bučoje, Irpene, Gostomelyje... o paskui viską, ką pagrobė, išsiuntė savo šeimoms. Jų veidus užfiksavo pristatymo tarnybos Baltarusijoje kamera. Dauguma šių žudikų jau buvo rasti dirbtinio intelekto dėka. Šiuo metu apdorojama dar šimtai nuotraukų ir vaizdo įrašų su veidais. Bus rasti visi, kurie nužudė nekaltus ukrainiečius mūsų namuose“, – rašė Fiodorovas.

Taip pat ministerijos vadovas kreipėsi į visus Kijevo srities gyventojus, Bučos, Irpeno, Gostomelio gyventojus.

 

„Siųskite šiuo adresu @ruskie_vbyvtsi nuotraukas / vaizdo įrašus apie Rusijos armijos žudikus, kelkite stebėjimo kamerų vaizdus, kuriuose užfiksavo jų veidus, įkelkite vaizdo įrašus ir nuotraukas, kurios buvo padarytos. Niekada to neatleisime. Technologijos suras kiekvieną“, – ragino visus ukrainiečius prisijungti Fiodorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(149)
(0)
(148)

Komentarai ()