[Žinios trumpai] Dar vienas proveržis: Kipras su mielu noru Ukrainai perduotų priešlėktuvines raketų sistemas „Tor“ ir „Buk“ bei tankus T-80, tik yra viena sąlyga  ()

Kipro kariuomenė yra ginkluota priešlėktuvinėmis raketų sistemomis „Tor“ ir „Buk“. Šalis yra atvira JAV prašymui perduoti Ukrainai savo sovietinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Forbes“.

Kipro prezidentas Nikas Anastasiadis palankiai įvertino JAV prašymą perduoti Ukrainai sovietų gamybos ginklus.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kipro kariuomenė yra ginkluota priešlėktuvinėmis raketų sistemomis „Tor“ ir „Buk“. Kipras taip pat pasiruošęs perduoti Ukrainai tankus T-80, kuriuos iš Rusijos įsigijo 1990-ųjų antroje pusėje ir 2010-ųjų pradžioje.

 

Leidinio cituojamoje informacijoje teigiama, kad Kipras yra suinteresuotas perduoti rusiškas sistemas Ukrainai, jei pavyks gauti tinkamą pakaitalą. Kipras taip pat atsižvelgia į tai, kad Rusijos ginklus bus sunku išlaikyti dėl didelio masto sankcijų, į kurias pateko Rusija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(0)
(81)

Komentarai ()