[Žinios trumpai] Visiškas fiasko Rusijai: skelbė, kad neįmanoma numušti naujausio ir „itin manevringo“ drono „Orlan“, ukrainiečiai su MANPADS pastatė į vietą (Video)  (14)

„Orlan-10“ - tai nuo 2010 naudojamas Rusijos karinis dronas, kurį rusai laikė nesunaikinamu Ukrainos oro gynybai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Orlan-10“ yra satykinai mažas, labai manevringas ir sunkiai pagaunamas įprastomis raketomis. Bet tai nereiškia, kad jo neįmanoma numušti.

95-osios desantininkų brigados kariai numušė vieną rusų „Orlan“ naudodami nešiojamą oro gynybos (MANPADS) raketą. Šis momentas buvo užfiksuotas vaizdo įraše - drono jame nematyti, bet girdimi besidžiaugiantys kariai.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Rusija savo „Orlan-10“ dronus naudoja labai intensyviai - ukrainiečiai juos numušinėja nuo 2014 metų. Jie taip pat skraidė ir Sirijoje, juos naudoja ir Baltarusija. Kovo 13 dieną vienas „Orlan-10“ buvo aptiktas Rumunijoje. Iš pradžių buvo manoma, kad tai - mėgėjiškas radijo bangomis valdomas orlaivis, tačiau greitai paaiškėjo, kad tai - karinis „Orlan-10“.

(21)
(1)
(20)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: