[Žinios trumpai] Paskelbta iki kada visoje EU nebeturi likti nė vieno Rusijos ir Baltarusijos vilkiko  ()

Iki balandžio 16 dienos visi sunkvežimiai iš Rusijos ir Baltarusijos turi išvažiuoti iš Europos Sąjungos teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Ukrainos aktyvistė, Lenkijos ir Baltarusijos pasienyje esančių kontrolės punktų blokados bendradarbė organizatorė Natalka Pančenko, skelbia Censor.NET.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6222

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Trumpai tariant, visi sunkvežimiai iš Rusijos ir Baltarusijos yra priversti palikti Europos Sąjungą iki balandžio 16 d. Daugiau informacijos rytoj ryte, o kol kas šlovė Ukrainai! Ačiū už dėmesį, Jūsų Natalka Pančenko ir nerealūs žmonės, kurie sulaikė sunkvežimius savo plikomis rankomis visas šias dienas. Sprendimas dėl penktojo ES sankcijų Rusijai paketo jau paskelbtas oficialiai“, – sakė ji.

 

Ji pažymėjo, kad balandžio 9 d., aktyvistai panaikino kontrolės punktų blokadą. Aktyvistė taip pat pasakojo, kad patikros punktų blokada buvo labai sunki: blokuotojai buvo apmėtyti petardomis ir sprogmenimis, apsupti ir bandyta juos sumušti, grasinta gyvybei ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(39)
(4)
(35)

Komentarai ()