[Žinios trumpai] Pagaliau vokiečiai atsileidžia – Vokietijos koncernas pasiruošęs atsiųsti Ukrainai „Leopard 1“ tankų ir pėstininkų kovos mašinų, tačiau vis dar yra kabliukų  (2)

Pirmoji tankų partija gali būti pristatyta per 6 savaites, likusios per 3 mėnesius, teigia pareigūnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos gynybos milžinė „Rheinmetall“ yra pasirengusi pristatyti 50 „Leopard 1“ tankų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, pirmadienį pranešė aukščiausias bendrovės pareigūnas.

„Rheinmetall“ generalinis direktorius Arminas Pappergeris Vokietijos verslo laikraščiui „Handelsblatt“ sakė, kad pirmoji tankų partija, kuri buvo grąžinta įmonei po to, kai jas panaudojo kitos armijos, gali būti pristatyta į Ukrainą per šešias savaites, o likusios – per tris mėnesius.

Jis pažymėjo, kad „Leopard 1“ yra „Leopard 2“, kurį šiuo metu naudoja Vokietijos ginkluotosios pajėgos, Bundesveras, pirmtakas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6223

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Leopard 1“ yra Vokietijoje suprojektuotas ir pagamintas kovinis tankas, pirmą kartą pradėtas naudoti 1965 m.

Pappergeris pabrėžė, kad tankai gali būti pristatyti per pagrindinės bendrovės „Rheinmetall Italia“ padalinį.

Pristatymo sąlyga yra federalinės vyriausybės patvirtinimas, sakė Diuseldorfe įsikūrusios įmonės vadovas.

Pappergeris pabrėžė, kad Ukrainos kariai gali būti apmokyti „Leopard 1“ per kelias dienas, jei jie jau yra kvalifikuoti kariškiai.

 

Kalbėdamas apie ankstesnį bendrovės pareiškimą, kad ji gali Ukrainai pristatyti 50–60 „Marder“ tipo kovos mašinų, Pappergeris teigė, kad 10–20 iš jų gali būti paruošti per šešias savaites.

„Handelsblatt“ pranešė, kad Vokietijos koalicinės vyriausybės, kurią sudaro socialdemokratai, žalieji ir laisvieji demokratai, politikai yra atviri galimam tankų „Leopard“ pristatymui, pranešė laikraštis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai (2)