[Žinios trumpai] Putinas rimtai įsiutęs dėl nesėkmių Ukrainoje: suimtas patarėjas Surkovas, kuris iš esmės ir sukūrė visą konfliktą Ukrainoje dar nuo 2014 metų  (1)

Pranešama, kad Rusijos-Ukrainos krizės architektu vadinamas Vladislavas Surkovas yra laikomas namų arešto sąlygomis. Tai - tik nedidelė dalis dabar Rusijos slaptosiose tarnybose vykdomo valymo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Putinas rimtai įsiutęs dėl nesėkmių Ukrainoje: suimtas patarėjas Surkovas, kuris iš esmės ir sukūrė visą konfliktą Ukrainoje dar nuo 2014 metų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas dar pačioje Rusijos invazijos į Ukrainą pradžioje minėjo, kad valstybei reikia apsivalyti. Tokia kone stalinistinė retorika virto kūnu - Putinas atsikratė 150 FSB agentų. Buvęs FSB vadovas generolas Sergejus Beseda buvo sulaikytas, pusantro šimto agentų - atleisti. Manoma, kad taip Putinas baudžia savo šnipus už nepatikimą informaciją apie Ukrainą ir neišsipildžiusias prognozes.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ilja Ponomariovas, buvęs Rusijos parlamentaras, pirmadienį paskelbė, kad buvo sulaikytas ir Vladislavas Surkovas, buvęs Putino patarėjas. Jis laikomas Rusijos-Ukrainos konflikto ideologu, dideliu apsišaukėliškų Donbaso respublikų draugu ir remėju. Surkovas yra sakęs, kad šiuolaikinė Ukraine neegzistuoja, o „ukrainietiškumas“ yra protinis sutrikimas. 

Ilja Ponomariovas, vienintelis Valstybės Dūmos deputatas balsavęs prieš Krymo aneksiją, teigia, kad apie Surkovo areštą sužinojo iš savo šaltinių. To patikrinti neįmanoma, valstybinė Rusijos žiniasklaida kol kas apie tai nerašo. Surkovas iki 2020 metų pradžios buvo Putino patarėjas, bet vėliau, atrodo, buvo atleistas. Jis buvo vienas iš žmonių, atsakingų už Rusijos politiką Ukrainos atžvilgiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(0)
(44)

Komentarai (1)