[Žinios trumpai] Jūrų pėstininkų brigados vadas skelbia, kad situacija yra kritinė ir paragino nedelsiant deblokuoti Mariupolį: yra du būdai  ()

Dabartinę situaciją jis vadina kritine.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-17 [Žinios trumpai] Jūrų pėstininkų brigados vadas skelbia, kad situacija yra kritinė ir paragino nedelsiant deblokuoti Mariupolį: yra du būdai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

36-osios jūrų pėstininkų brigados vadas Serhijus Volynas kreipėsi į valdžią, prašydamas skubiai deblokuoti Mariupolį – karinėmis ar politinėmis priemonėmis.

Majoras Volynas tai pareiškė „Ukrayinska Pravda“.

Jis patikslino, kad mieste vyksta įnirtingi mūšiai, priešas agresyviai veržiasi, padėtis kritinė. Volynas įsitikinęs, kad Mariupolį gali išgelbėti arba skubi karinė operacija, arba politinis sprendimas. Jis priduria, kad šiandien vis dar įmanoma panaikinti miesto blokadą. Tai turi būti atlikta kuo greičiau ir dalyvaujant „patyrusiems vadams bei reikiamoms priemonėms“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Gynėjai neketina pasiduoti ir yra pasiruošę kautis, tačiau situacija blogėja“, – sako kariškis.

Anksčiau prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius sakė, kad Mariupolyje, apsuptame rusų įsibrovėlių, 36-osios jūrų pėstininkų brigados daliniai dėl sudėtingo ir labai rizikingo manevro  susijungė su Azovo pulku. Šio manevro metu kai kurie jūrų pėstininkai buvo sugauti.

 

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnis patikino, kad Mariupolyje yra ryšys tarp vadovybės ir gynybos pajėgų, o gynybinės operacijos detalės neturėtų būti viešos diskusijos objektu.

Rusai grasino Mariupolyje esančios „Azovstal“ gamyklos teritorijoje blokuoti ukrainiečių kovotojus ir panaudoti prieš juos cheminį ginklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: