[Žinios trumpai] Charkovo regionas pareiškė, kad visiškai pasirengė puolimui ir yra pajėgus visiškai išstumti okupantus  (1)

Charkovo karinės administracijos vadovas Olegas Sinegubovas sakė, kad regione yra pakankamai pajėgų, kad iš Charkovo srities išstumtų Rusijos kariuomenę. Tačiau dabar ginkluotosios pajėgos ginasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis tai pareiškė interviu „RBC-Ukraine“, praneša Censor.NET.

„Mes dabar giname savo pozicijas. Tai yra kitoks jėgų ir priemonių skaičiavimas. Jei eisime į puolimą – tai yra visiškai kitoks jėgų ir priemonių skaičiavimas. Turime pakankamai jėgų tam (išmušti rusus iš regiono). – Red.)“, – teigė Sinegubovas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Anot jo, puolimas turėtų vykti per visą frontą, atsižvelgiant į karinę situaciją visoje šalyje, net Chersone.

 

„Nes tai yra tarsi pilnas žemėlapis. Kai tik bus galimybė eiti į kontrataką ir bus toks karinis įsakymas, mes tai padarysime. Mūsų kariuomenė yra morališkai ir techniškai tam pasiruošusi“, – pridūrė Sinegubovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(74)
(0)
(74)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: