[Žinios trumpai] Rusų žurnalistas pripažino, kad liko vos viena diena iki dar vieno gėdingo Rusijos pralaimėjimo  (3)

Po Rusijos kariuomenės nesėkmės mūšyje dėl Kyjivo Kremliuje kilo mintis apie bent kažkokią pergalę. Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui Sjeverodoneckas ar Slovjanskas tapo didžiausia svajone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai papasakojo rusų žurnalistas Andrejus Piontkovskis.

Anot jo, jei puolamoji operacija neduoda rezultato per daugiausia keturias dienas, tai galima laikyti nesėkme.

„Jei per dvi/tris, maksimaliai keturias dienas puolimo planas nedavė jokio rezultato, vadinasi, puolimo pajėgos nepajėgios įvykdyti užduoties. Bėga paskutinės dienos“, – pažymėjo žurnalistas.

Jis pažymėjo, kad po Rusijos kariuomenės nesėkmės mūšyje dėl Kyjivo Kremlius užsibrėžė tikslą užimti Charkovą, o dabar didžiausia svajonė yra Sjeverodoneckas ar Slovjanskas.

„Ši koncepcija kilo tada, kai Kyjivas nebuvo paimtas – tada sugeneruota idėja, kad tiesiog sukurkime pergalės iliuziją iki gegužės 9 dienos. Tada ekspertai sakė, kad Charkovą tikrai paims, bet dabar tai tiesiog neįsivaizduojama. Didžiausia svajonė yra Sjeverodoneckas, Slovjanskas.  Bet tai irgi neatrodo realu. Kvepia antra karine nelaime po nesėkmės Kyjivo mūšyje. Donecko mūšio nesėkmę bus galima paskelbti po 1-2 dienų“, – reziumavo Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(156)
(1)
(155)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: