[Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė apie fantastiškai sėkmingą operaciją: žvalgyba nustatė kada ir kur susirinks 50 aukščiausio lygio Rusijos armijos karininkų ir viską susprogdino  ()

„Sprogo garsiai“: Arestovičius paskelbė apie naują Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-23 [Žinios trumpai] Arestovičius paskelbė apie fantastiškai sėkmingą operaciją: žvalgyba nustatė kada ir kur susirinks 50 aukščiausio lygio Rusijos armijos karininkų ir viską susprogdino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos įvykdė sėkmingą operaciją Chersono srityje, sunaikindamos penkiasdešimt Rusijos Federacijos karininkų.

Apie tai prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius pranešė Marko Feigino eteryje.

„Iš gerų naujienų: mes aptikome aukštesnįjį kariuomenės vadovybės postą Chersono srityje. Ten buvo apie 50 vyresniųjų rusų karininkų. Jų likimas nežinomas, bet jų postas sprogo garsiai“, – sakė jis.

Arestovičius taip pat pripažino, kad okupantai per parą sugebėjo pažengti „porą kilometrų“ Zaporižios (Zaporožės) kryptimi, taip pat Iziumo kryptimi.

 

„Klausimas toks: ar jie pažengė į priekį dėl to, kad mūsiškiai buvo nugalėti, ar dėl to, kad mūsiškiai atsitraukė ir leido jiems ateiti? Visa tai – poros kilometrų ilgio pažanga, neatitinkanti „operacijos“ deklaruojamų tikslų“, – sako prezidentūros atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(2)
(209)

Komentarai ()

Susijusios žymos: