[Žinios trumpai] Panašu, kad Kremlius visiškai nesupranta, kaip veikia pasaulis 2022 m. Totali kvailystė ir 6 pasekmės, kurių taip bijojo Maskva  ()

Rusijos valdžia „pralenkė save“, patekusi į visišką politinę ir ekonominę izoliaciją dėl karo su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė prezidento patarėjas Michailas Podoliakas.

„Puikiai žinome, kad rusams šalyje-lageryje gali būti gerokai sumažintas maisto racionas ir davinys. Jie tai toleruos. Todėl, kad čia lageris.  Tačiau vis tiek sankcijos pamažu griauna rusų aroganciją. Ir jie pagaliau palūš. Ypač kai pradeda veikti tiesioginiai ir netiesioginiai energijos embargai“, – sakė jis.

Anot M. Podoliako, jau dabar Rusijos centrinio banko vadovė Elvira Nabiullina, kalbėdama Valstybės Dūmoje, tiesiogiai paskelbė apie didelę krizę šalyje.

„Pasak barbarų genties vyriausiosios bankininkės: – pirma, laikotarpis, kai ekonomika ir toliau gali gyventi iš rezervų, yra baigtinis, jis pasibaigs šių metų II-III ketvirtį. Antra, artimiausiu metu Rusijos Federacija pagaliau nustos stabdyti infliaciją. Tam tiesiog pritrūks išteklių, o kainos stipriai pakils į viršų“.

Tuo pačiu metu, anot M. Podoliako, Rusijos Federacijoje atsiras sisteminis deficitas.

„Ir trečia, įvedus dabartines sankcijas, Rusijos Federacijai iš karto liko tik pusė turimų aukso ir užsienio valiutos atsargų. Likusią atsargų dalį sudaro juanis ir Kinijos auksas, su jais neįmanoma tinkamai sureguliuoti situacijos, veikiant  sankcijoms. O išvada paprasta: judėjimas žemyn visada atsiranda dėl pagreičio. Pageidautina įsibėgėti kuo greičiau“, – pridūrė jis.

 

M. Podoliakas taip pat išvardijo Kremliaus „pasiekimus“ per plataus masto invaziją į Ukrainą.

„1. Ukraina kaip niekad vieninga.

2. Vakarai susivieniję.

3. Prorusiški lobistai neturi ateities.

4. „Nord Stream 2“ uždarytas visam laikui.

5. Rusijos ekonomika rieda į dugną.

6. Kariai patiria tūkstančius nuostolių.

Kremlius parodė, kad visiškai nesupranta, kaip pasaulis veikia 2022 m. Rusijos valdžia surengė meistriškumo pamoką kaip pranokti save šachmatų žaidime. Jo pasekmės – visiška politinė ir ekonominė izoliacija“, – sakė M. Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(180)
(5)
(175)

Komentarai ()

Susijusios žymos: