[Žinios trumpai] Černobajevką išgyvenęs okupantas su siaubu pasakojo broliui, ką čia matė: „Čia pragaras Žemėje, ar jūs kvaili, koks dar Kyjivas?“  ()

Užpuolikas prisipažįsta, kad tiek daug lavonų dar nėra matęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai Chersono srityje surengė „nuolatinį pragarą“ Rusijos užpuolikams.

Tai liudija prie Černobajevkos išgyvenusio rusų užpuoliko susirašinėjimas, kurį paskelbė Ukrainos saugumo tarnyba.

„Čia visiškas šūdas. Mūsų žmonės kvailai žudomi partijomis, aš niekada nemačiau tiek daug lavonų. Mes palikome Černobajevką, ten yra pragaras! Ten mirė tiek daug mūsų žmonių, kad net neįsivaizduojate“ – rašė užpuolikas savo broliui, esančiam Rusijoje.

 

 

Tačiau jis yra taip „užzombintas“ propagandos, kad negali tuo patikėti ir laukia „užimto“ Kyjivo iki gegužės 9 d., nes taip sakė „per televiziją, per žinias“. Ir klausia, kada brolis grįš į namus.

„Koks, po velnių, Kyjivas? Kokie namai? Bent jau kaip nors išgyventi čia. Kai pamačiau, kaip mano draugas buvo suplėšytas, apie pusvalandį vėmiau. Taip blogai mano gyvenime dar nėra buvę“, – rašė okupantas.

 

Jis pripažino, kad kasa labai gilius apkasus, siekdami šiek tiek padidinti savo galimybes išgyventi, bet tiesioginio smūgio atveju jie gali tapti masine jų kapaviete. Todėl jis paprašė brolio pasirūpinti jo sūnumi ir žmona.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: