[Žinios trumpai] Pasirodė gandai, kad Putinas ruošiamas skubiai vėžio operacijai ir net paskyrė tam laikui atstovą vietoje savęs  ()

Rusijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas pavaduos Vladimirą Putiną priverstinio nebuvimo metu. Manoma, kad Putinas ruošiamas skubiai vėžio operacijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-01 [Žinios trumpai] Pasirodė gandai, kad Putinas ruošiamas skubiai vėžio operacijai ir net paskyrė tam laikui atstovą vietoje savęs  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai apie Putino sveikatą jau sklandė anksčiau. Buvo net teigiama, kad Rusijos prezidentas prieš 18 mėnesių sirgo Parkinsono liga.

Neseniai paskelbtame įraše „Telegram“ rašoma: „Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas serga onkologine liga, o naujausios problemos, nustatytos per jo tyrimą, yra susijusios su šia liga“.

Be to, Rusijos despoto gydytojai norėjo kuo greičiau operuoti, tačiau Putinas jiems dar turėjo leisti tai daryti.

„Putiną gydantys gydytojai primygtinai reikalauja, kad artimiausiu metu jam būtų atlikta chirurginė operacija, ir nors Putinas iš esmės sutikimo nedavė, o operacijos data nebuvo sutarta, jis suskubo ieškoti žmogaus, kuris jį pavaduotų“.

Nikolajus Patruševas yra buvęs KGB pareigūnas ir priklauso vadinamajai „silovikų“ frakcijai – buvusiems saugumo ir kariuomenės pareigūnams, kurie laikomi politiniais griežtosios linijos šalininkais.

Jis yra ilgametis Putino bendražygis ir, kaip manoma, yra jo vidinio rato narys.

Putinas pasakė Patruševui, kad pooperacinių komplikacijų atveju jis bus paskirtas laikinai vadovauti Rusijai.

„Tačiau įdomu dar kai kas, mes žinome, jog Putinas aiškiai pasakė Patruševui, kad laiko jį kone vieninteliu tikru patikėtiniu ir draugu valdžios sistemoje“, – rašoma „Telegram“ kanale.

„Be to, prezidentas pažadėjo, kad smarkiai pablogėjus jo, Putino, sveikatai faktinė šalies kontrolė laikinai pereis Patruševui“.

 

„Telegram“ kanalas aiškiai parodė, kad Patruševo regentas būtų labai bloga žinia Rusijai.

„Mes savo ruožtu norime aiškiai pasakyti, kad Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, kaip galimas prezidento ir šalies vadovo reikalų patikėtinis, yra pats blogiausias variantas“.

Kremlius ne kartą neigė gandus apie V. Putino sveikatos problemas ir tvirtina, kad jo sveikatos būklė gera.

Jie neigė, nepaisant neseniai paskelbtos Rusijos tyrimo naujienų agentūros pranešimo, kuriame teigiama, kad 69 metų prezidentą 35 kartus aplankė skydliaukės vėžio gydytojas.

Tyrimo žurnalas „Proekt“ teigė, kad Putiną jo rezidencijose dažnai lankydavo gydytojų komanda, kuri taip pat lydėjo jį kelionėse.

 

Tyrėjai teigė, kad onkologas Jevgenijus Selivanovas, kurio specializacija yra skydliaukės vėžys, 35 kartus skrido aplankyti V. Putino į Juodosios jūros rezidenciją ir ten praleido 166 dienas.

Be to, pas Rusijos prezidentą dažnai lankydavosi du otolaringologai Igoris Esakovas ir Aleksejus Ščeglovas.

Otolaringologai yra specialistai, gydantys žmones nuo ausų, nosies ir gerklės ligų.

„Proekt“ tyrėjai išsiaiškino, kad Aleksejus Ščeglovas Putiną matė 59 kartus ir 2016–2020 metais su juo praleido 282 dienas.

Gydytojas tyrėjams sakė, kad skydliaukės ligas, įskaitant vėžį, paprastai pirmiausia diagnozuoja otolaringologas. Nustačius pirminę diagnozę, į gydymą įsitraukia onkologas ir chirurgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(9)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: