[Žinios trumpai] Pokalbis su Macronu kaip reikiant paveikė Putiną? Ždanovas pakomentavo prasidėjusį košmarą sekančią dieną  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pakomentavo masines raketų atakas visoje Ukrainos teritorijoje gegužės 3 d.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-04 [Žinios trumpai] Pokalbis su Macronu kaip reikiant paveikė Putiną? Ždanovas pakomentavo prasidėjusį košmarą sekančią dieną  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dieną prieš tai Rusijos Federacijos prezidentas turėjo svarbų pokalbį.

Apie tai projekto FREEDOM eteryje karo ekspertas Olegas Ždanovas pasakojo pagrindinio kanalo „Ukraina 24“ vedėjui Olegui Beletskiui.

„Manau, kad tokių agresijos protrūkių ir tokių raketų atakų bus iki karo pabaigos, deja. Yra priežastis: pokalbis su E. Macronu, matyt, įkvėpė Putiną ketinimams užkariauti ar okupuoti Ukrainą“.

Kita apšaudymo priežastis, anot O. Ždanovo, gali būti nesėkminga neseniai įvykusi Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo vado kelionė į Iziumą, kur jis pateko į ukrainiečių apšaudymą.

Bet kad ir kokios būtų priežastys, dabar Ukraina turi nedviprasmiškai išspręsti problemą su partneriais, kad gautų priešraketinius ginklus pagal „Lend-Lease“paketą, ir galėtų apsiginti. Karo ekspertas pažymi, kad būtina paspartinti ginklų tiekimą.

 

„Reikia nustatyti sąlygas, kaip iš jų gausime karinę-techninę pagalbą, nes jeigu jie nori, kad ši pagalba neišskristų į orą, ji turi būti apsaugota. Ir reikia paspartinti šį procesą“, – sakė O. Ždanovas.

Jis taip pat teigė, kad dabar, po paskutinių S. Lavrovo pareiškimų, Izraelyje pasigirsta raginimų didinti pagalbą Ukrainai, net sklando gandai, kad galime gauti „Iron Dome“ (geležinio kupolo) sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(177)
(6)
(171)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: