[Žinios trumpai] Rusijos karininkas paneigė Putino melą: prisipažino, dėl ko iš tikro jį siuntė į Ukrainą ir kaip sušaudė civilius (Video)  ()

Rusijos okupantas prisipažino, kad sušaudė civilius Sumų srityje. Taip pat prisipažino, kad jų būrys buvo išsiųstas į Sumų sritį tam, kad įbaugintų civilius gyventojus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-06 [Žinios trumpai] Rusijos karininkas paneigė Putino melą: prisipažino, dėl ko iš tikro jį siuntė į Ukrainą ir kaip sušaudė civilius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantas rusas SBU pasakojo, kaip pats sušaudė civilius gyventojus Sumų regione.

Apie tai rašoma SBU pranešime „Telegram“ kanale.

Pažymima, kad tai vienas pirmųjų Rusijos užpuolikų prisipažinimų, išgautas dėka ilgo ir kruopštaus specialiosios Ukrainos tarnybos darbo.

SBU pranešė, kad vaizdo įraše matomas 21 metų būrio vadas Vadimas, kuris išėjo kariauti tam, kad „finansiškai paremtų savo motiną“. Į Ukrainos teritoriją jis atvyko vasario 24 d. su tam tikra misija – įbauginti Sumų srities civilius gyventojus.

Kovojo neilgai, veržiantis į Sumų sritį, jo kolona buvo sunaikinta, užpuolikai turėjo trauktis atgal į Rusijos Federaciją.

„Kelyje jiems teko susidurti su ukrainiečių gynėjais ir vėl gauti į kaulus, tada „su kolegomis iš paprastų ukrainiečių „pagrobė“ 2 automobilius“, – rašoma pranešime.

Okupantas prisipažino paleidęs šūvį į civilį, kuris pasipainiojo jo kelyje.

 

 

„Man buvo įsakyta šauti – ir aš tai padariau, iššoviau į jį. Jis nukrito, o mes nuvažiavome toliau“, – ciniškai kalbėjo Vadimas.

„Šiam okupantui išsisukti už savo nusikaltimą nepavyks. Už tokius veiksmus teks atsakyti pagal Ukrainos baudžiamojo kodekso 438 straipsnį. Numatoma bausmė – laisvės atėmimas iki 15 metų“, – pažymėjo SBU.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: